هدایت الله خادمی گفت: انتظار داریم قوه قضائیه در برخورد با پرونده حقوقهای نجومی و فساد بانکی برخورد مناسبی داشته باشد و یک تعیین تکلیف در خصوص پروندهها بکند و اگر این اقدام صورت گیرد خیلی از موضوعات روشنتر میشود، اما متاسفانه هیچ اقدام و برخوردی صورت نمیگیرد و بعد هم به دست فراموشی سپرده میشود.
هدايت الله خادمي، عضو كميسيون انرژي مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی
خبرگزاری بسیج در رابطه با کشف و شناسایی شبکه فساد بانکی در کشور با اشاره به وجود فساد سازمان یافته و نهادینه اداری در درون دولت و توسعه آن عنوان کرد: اگر میخواهیم با این فساد رشد یافته مبارزه کنیم باید زیرساختهای آن را از بین ببریم؛ در این راستا رونمایی ار فاسدین اقتصادی در مملکت نمونهای از این اقدام است.
خادمی تصریح کرد: آقای روحانی که در سفر اخیر در موضوع فیشهای حقوقی بیان کرد، چند هزار میلیارد دزدی قدیمی یادتان نرود، این نشان میدهد که اراده و انگیزهای برای برخورد با فساد نیست.
وی در ادامه این مطلب تاکید کرد: اگر دولت قبل هر تخلفی داشته دلیل نمیشود دولت فعلی بگوید دولت قبلی نیز این تخلف را داشته و این مجوزی باشد برای اینکه در دولت او هم فساد باشد؛ با این نوع اظهارات به نتیجهای نمیتوان رسید و فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه با دستمال کثیف نمیتوان شیشه کثیف را پاک کرد یک واقعیتی است که باید به آن توجه نمود.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس با بیان اینکه دولتها به خاطر همین فساد مالی اداری یک استعفا به ملت ما بدهکار هستند گفت: اگر این اتفاقاتی که در این دولت در خصوص فساد مالی رخ داده در یک کشور دیگر اتفاق میافتاد بایستی همه عوامل استعفا میدادند و کنار میرفتند، لذا در چنین نظامی رئیس جمهور و دولت آن باید در قبال این موضوع استعفا میدادند و کنار میرفتند!
خادمی با تاکید بر اینکه اگر انقلابی فکر میکردیم فساد اقتصادی نداشتیم عنوان کرد: اگر این اتفاق در دولتها نیفتاد که برای کم کاری و عدم نظارت و وجود فساد اداری استعفا ندهند به مرحله شفاف سازی نمیرسیم ولی اگر دولت این شهامت را برای استعفا داشته باشد یا مردم این مطالبه گری را داشته باشند؛ این مسئله برای دولتهای بعدی مسجل میشود که اگر روی کار آمدند باید تیم سالمی انتخاب کنند و به سمت فساد نروند.
وی درخصوص مرزبندی این فساد اداری سازمان یافته با نظام جمهوری اسلامی بیان کرد: این مرزبندی زمانی محقق خواهد شد که قوه قضائیه مستقلا برخورد کند، از این رو انتظار داریم قوه قضائیه در برخورد با پرونده حقوقهای نجومی و فساد بانکی برخورد مناسبی داشته باشد و یک تعیین تکلیف در خصوص پروندهها بکند و اگر این اقدام صورت گیرد خیلی از موضوعات روشنتر میشود، اما متاسفانه هیچ اقدام و برخوردی صورت نمیگیرد و بعد هم به دست فراموشی سپرده میشود.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس در خاتمه به پرونده کرسنت نیز اشارهای کرد و یادآور شد: هنوز تکلیف این پرونده نیز مشخص نیست و چند سال است که در قوه قضائیه است، کرسنتیها را آزاد گذاشتهاند و در راس امور و در وزات خانه ها هستند و باز در حال طراحی قراردادهای استعماری برای این مملکت هستند که موجب از دست رفتن استقلال سیاسی، اقتصادی کشور میشود.