۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:17
کد خبر : 8714387
۱۲:۴۰

۱۳۹۵/۰۴/۳۰
معاون شهردار تهران خبر داد

تسویه بدهی‌‌های شهرداری تا پایان سال

معاون شهردار تهران گفت: بدهی های شهرداری تهران طی سه مرحله و تا پایان امسال به طور کامل پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای پرداخت دیون شهرداری گفت: بدهی های شهرداری تهران به بخش های مختلف از جمله پیمانکاران را تا پایان سال جاری به روز می‌کنیم.

قدرت گودرزی  دراین باره تاکید کرد: به همین منظور کمیته ای ویژه برای پرداخت دیون شهرداری تشکیل شده است.

وی به برنامه ریزی صورت گرفته برای پرداخت دیون شهرداری اشاره کرد و افزود: تلاش داریم بدهی های شهرداری تهران طی سه مرحله و تا پایان امسال به طور کامل پرداخت شود.

گودرزی اظهارداشت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده، شهرداری های مناطق تهران به طور مستقیم مسئولیت پرداخت دیون به پیمانکاران را به عهده خواهند داشت و معاون مالی و اقتصاد شهری نیز از مناطق حمایت لارم را خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مرحله دوم دیون شهرداری تا پایان آذر ماه و مرحله سوم نیز تا پایان اسفند پرداخت خواهد شد، خاطرنشان کرد: بدهی های شهرداری تهران در قالب نقد و غیر نقد پرداخت می شود تا انشالله وضعیت دیون شهرداری کاملا به روز شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید