۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:29
کد خبر : 8715938
۱۳:۲۹

۱۳۹۵/۰۵/۰۲
مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر مطرح کرد

نسل جدید به‌دنبال خلق مرصادهای جدید در فضای مجازی است

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه امام صادق (ع) بوشهر با بیان اینکه دشمن با اجرای عملیات بیوتروریست به‌ دنبال ترور بیولوژیکی نخبگان کشور است، گفت: نسل جدید آماده برای فتح خرمشهرها و خلق مرصادها در عرصه فضای مجازی است.



به گزارش خبرگزیاری بسیج از دیلم، محمد پای‌بست صبح امروز در بین مردم در بندر امام حسن اظهار داشت: دوم مردادماه سالروز شکست هیمنه پوشالی آمریکای جنایتکار در خلیج فارس توسط فرزندان بوشهری ایران اسلامی به فرماندهی سردار رشید سپاه اسلام شهید نادر مهدوی را گرامی می‌دارم.

وی بیان کرد: سربازان بصیر ولایت، افسران جوان جنگ نرم در استان بوشهر به تأسی از پدران خود که رئیسعلی‌وار بوشهر را به گورستان روباه پیر و نادروار خلیج‌فارس را به مدفن شیطان بزرگ تبدیل کردند، امروز هم در سنگری دیگر قلم‌های خود را که جوهر از خون بیش از 2 هزار شهید این دیار گرفته است برای مقابله با هر نفوذی آماده کرده‌اند.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر تصریح کرد: امروز شبیخون فرهنگی این نیست که مهاجمی بخواهد به ما حمله کند و فرهنگ ما را تغییر دهد بلکه غرب در حال تغییر زمین بازی است، غرب یک زمین بازی جدید به نام فضای مجازی ساخته که ما در این فضا دیگر مدیر، پدر، مادر، اسناد و رسانه نیستیم بلکه اختیار این فضا دست کسی است که آن را ساخته و مدیریت می‌کند.

پای‌بست ادامه داد: کاش به جای تقویت بی‌‌حد و حصر شبکه‌های اجتماعی مجازی مثل واتس آپ، تلگرام و اینستاگرام وقت بیشتری به شبکه‌های اجتماعی حقیقی مثل مسجد، مدرسه و اقوام اختصاص می‌دادیم.

وی ادامه داد: باز شدن پای اعتیاد به مدارس، طلاق به خاطر افشای رابطه غیراخلاقی، فرار از منزل به‌خاطر سرقت عکس‌های خصوصی، تجاوز به عنف پس از سرقت اطلاعات شخصی، قتل پس از رابطه در فضای مجازی و توزیع مواد مخدر از طریق اینترنت، به تیتر اول امروز رسانه‌های کشور تبدیل شده است.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند اینترنت یکی از نعمت‌های بزرگ الهی است، اگر ما از آن استفاده صحیح کنیم به نقمت تبدیل می‌شود، این دقیقا نص صریح قرآن است که می‌فرماید: بدلو نعمت الله کفرا.

پای‌بست اضافه کرد: اینترنت مثل چاقو می‌ماند که هم استفاده خوب دارد هم بد، اما آیا مردم همین چاقو را در اختیار فرزند دو ساله خود قرار می‌دهند؟ قطعا پاسخ خیر است ولی چرا تبلت و شبکه‌های اجتماعی که در آمریکا برای سنین زیر 13 سال ممنوع و در اروپا درصورت تایید طرح جدید برای افراد زیر 16 سال هم بدون اجازه والدین ممنوع می‌شود در کشور ما به راحتی در اختیار خردسالان قرار می‌گیرد؟!

وی افزود: دشمن طرح اینترنت رایگان را با پروژه‌هایی همچون بالون گوگلی، پهپاد فیسبوکی و اوترنت برای تسلط بر افکار مردم کشورهای اسلامی به‌ویژه ایران و در نهایت براندازی نرم دنبال می‌کند که این مصداق بارز برده‌داری نوین و استعمار فرانو است.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر اظهار داشت: دشمن فازهای متعددی برای نفوذ در کشورمان دنبال می‌کند که جدیدترین آن وادار کردن ایران برای پیوستن به کارگروه مشترک مبارزه با پولشویی است، در این کارگروه به بهانه مبارزه با تروریست به دنبال دسترسی به اطلاعات شخصی و بانکی همه مردم ایران هستند، تروریست به تعریف آن‌ها یعنی امثال سپاه پاسداران، حزب الله لبنان و جهاد اسلامی فلسطین و نه سازمان منافقین یا گروه‌های تکفیری و سلفی که اگر این طرح ننگین را به نتیجه برسانند افراد و سازمان‌هایی که همچنان در لیست تحریم بین‌المللی هستند دیگر در کشور خود هم اجازه فعالیت نخواهند داشت، مسؤولان انقلابی به پشتوانه این مردم بصیر ایستادگی کنند تا پای داعش به کشور باز نشود چون FATF مصداق بارز داعش اقتصادی است.

وی افزود: طرح تغییر ذائقه غذایی مردم و فراگیر کردن بیماری سرطان در کشور با عنوان تراریخته از مدل‌هایی است که در آینده از آن بیشتر خواهید شنید.

پای‌بست با بیان اینکه دشمن با اجرای عملیات بیوتروریست به‌ دنبال ترور بیولوژیکی مسؤولان و نخبگان کشور است، اظهار داشت: دشمن با طراحی خانه‌های هوشمند در فکر ورود به زندگی شخصی و سیطره به خانواده ایرانی هستند.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر تصریح کرد: در عصر پسادیجیتال با تغییر در سبک زندگی یا لایف استایل اسطوره والدین را به چالش می‌کشند که برای پیشبرد این نفوذ به‌دنبال تربیت کودک سربازهایی درون خانه‌های ما هستند.

وی گفت: این مزدوران امروزه از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه به راهزنان حیا، عفاف و حجاب از جامعه اسلامی تبدیل شده‌اند.

پای‌بست افزود: امروزه تا حدی انسان‌ها ماشینی، ارتباطات وایرلسی، دوستی‌ها مجازی، مجنون‌ها آنی و لیلی‌ها آفی شده‌اند که در جامعه شاهد معتادانی هستیم که به‌جای مواد مخدر، گوشی می‌کشند.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر اظهار داشت: ما می‌توانیم با بهره‌گیری از دیپلماسی سایبری، سخت‌افزار اینترنت آمریکایی را به تسخیر نرم افزار انقلاب اسلامی ایران درآوریم.

وی ادامه داد: نسل جدید گوش به فرمان ولایت و آماده برای فتح خرمشهرها و خلق مرصادهای جدید در عرصه جنگ نرم و فضای مجازی هستند.

پای‌بست گفت: طبق ماده 46 برنامه پنجم توسعه، خروج اطلاعات از کشور ممنوع است و اینترنت یکی از بسترهای خروج اطلاعات از کشور است.

پای‌بست افزود: با اجرای صحیح سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه در بخش فضای مجازی می‌توانیم اینترنت سریع‌تر، ارزان‌تر و امن‌تر خود را به رخ دنیا بکشیم و از یک وارد کننده به صادرکننده تکنولوژی تبدیل شویم.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر اظهار داشت: تنها راه واکسینه کردن کشور در برابر استعمار مدرن مجازی، راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و حمایت مادی و معنوی از نرم‌افزارها، بازی‌ها، شبکه‌های اجتماعی و در یک کلام تولیدات متخصصان داخلی است، به تعبیر دیگر ایجاد اکوسیستم امن سایبری جز با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات امکان پذیر نخواهد بود.

پای‌بست گفت: تا راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات باید از ظرفیت‌های موجود فعلی کشور با افزایش سطح سواد رسانه‌ای مردم، با جداسازی اینترنت بزرگسالان از خردسالان و با ایجاد جنبش‌های اجتماعی در مقابله با منکرات فضای مجازی و زنده کردن واجب فراموش شده‌ای به نام امر به معروف و نهی از منکر، نهایت استفاده را برد.

وی بیان کرد: همانطور که خروج از مجالس گناه به‌عنوان یکی از مصادیق امر به معروف و نهی است، خروج از گروه‌های مجازی مروج منکر هم همین حکم را دارد.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر اضافه کرد: گاهی با ارسال شکلک‌های ساده اخم و لبخند هم می‌شود منکری را نهی یا معروفی را امر کرد و اثبات کرد که این فریضه یک وظیفه همگانی است.

پای‌بست بیان داشت: فعالیت در فضای مجازی تقوای دو چندانی می‌طلبد، یادمان نرود گاهی با گناه به اندازه یک کلیک فاصله داریم و یادمان نرود فضای مجازی هم محضر خداست.

وی بیان کرد: در روز حساب همه این شبکه‌ها و گروه‌ها بر اعمال، رفتار، کردار و گفتار ما شهادت خواهند داد پس کاری نکنیم که فردای قیامت شرمنده شویم.

مسؤول قرارگاه تاکتیکی فضای مجازی سپاه استان بوشهر اظهار داشت: گاهی برای یادآوری می‌توانیم کاغذی را بر صفحه مانیتورمان بچسبانیم که روی آن نوشته باشد لایمکن الفرار من حکومتک.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید