۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:13
کد خبر : 8716909
۰۷:۵۶

۱۳۹۵/۰۵/۰۴
توسط کارکنان مرکز فرهنگی خانواده سپاه شهداء انجام شد

دیدار با خانواده شهید مدافع حرم

کارکنان مرکز فرهنگی خانواده سپاه شهداء به همراه هیئتی از همسران، فرزندان و نماینده سپاه در ستاد مدافعین حرم حضرت زینب علیهما السلام، از خانواده شهید مدافع حرم شهید سعید شبان دیدار و گفتگو به عمل آوردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، در این دیدار صمیمی خواهر فاطمه فیضی مسئول مرکز فرهنگی خانواده سپاه شهداء آ . غربی پیام سلام و درود فرمانده سپاه شهداء را خدمت خانواده شهید والا مقام رسانده و شهید سعید شبان را اسوه ی ایثار و فداکاری عنوان کرد و این افتخار عظیم را به پدر و مادر بزرگوار شهید تبریک عرض نمود .

در ادامه سرهنگ بهلول جاهدی نماینده سپاه در ستاد مدافعین حرم حضرت زینب(س) ضمن دلجویی از خانواده این شهید گرامی گفت: شهیدان حقیقتا حق بزرگی بر گردن همه ملت ایران دارند و اگر مجاهدت شهدا نبود امروز دشمنان اهل بیت (ع) حرم حضرت زینب (س) را با خاک یکسان کرده بودند.

جاهدی گفت: فقط دفاع از حرم نیست که به آنها جلوه ی دیگر ی داد امتیاز دیگر آنها کوتاه کردن دست وتجاوزان از خاک ایران اسلامی است . شهیدان مدافع حرم با دشمنی مبارزه کردند که اگر مبارزه نمی کردند این دشمنان می آمدند داخل کشور و در واقع این شهدا جان خود را در راه انقلاب و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و دین فدا کردند .

وی افزود : امتیاز دیگر این شهیدان به فرموده مقام معظم رهبری مد ظله العالی (ع) که حکایت از مظلومیت آنها دارد ، شهادت در غربت است .

سرهنگ جاهدی تصریح کرد: ارزش این شهدای والا مقام با ارزش بزرگانی چون حضرت علی اکبر (ع) و حضرت عباس (ع) برابر است چرا که اینان نیز در دفاع از حریم اسلام و ناموس و حیثیت قدم برداشتند .

در این دیدار پدر شهید به رشادت ها و قهرمانی های این شهید والا مقام اشاره نموده و از مردم خواستار ادامه دهنده راه شهیدان با عمل به وصیت شهیدان که حفظ حجاب و عفاف است شدند.

این دیدار با اهداء هدایایی به عنوان یادبود از طرف مرکز فرهنگی خانواده سپاه شهداء به خانواده شهید پایان یافت .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید