۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:42
کد خبر : 8717739
۰۹:۱۰

۱۳۹۵/۰۵/۰۵

واردات پنبه از پاکستان آزاد شد+ اسناد

با تایید سازمان حفظ نباتات کشور مبنی بر ریسک کم قرنطینه‌ای واردات پنبه از کشور پاکستان، اجازه ورود این محصول به کشور به گمرکات اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج،  با تایید سازمان حفظ نباتات ایران مبنی بر ریسک کم قرنطینه‌ای واردات پنبه از کشور پاکستان، واردات این محصول آزاد و منوط به همراه داشتن گواهی معتبر از این کشور شد که در آن به «بلیچ» یا «هیدروفیل» بودن آن اشاره شده است و  با بازدید و بررسی کارشناسان قرنطینه در مرکز ورودی گمرک امکان ورود آن به کشور وجود دارد.

براساس درخواست وزارت جهاد کشاورزی، تقی محمدیان مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت با ارسال نامه‌ای به گمرکات کشور، واردات پنبه سفید یا بلیچ شده و پنبه هیدروفیل از کشور پاکستان با ریسک قرنطینه‌ای کم و منوط به ارائه گواهی بهداشت گیاهی معتبر از کشور مبداء آزاد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید