۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:40
کد خبر : 8719227
۱۰:۳۶

۱۳۹۵/۰۵/۰۷

تفکر و فرهنگ بسیجی باید در دانش آموزان تقویت شود


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از هرمزگان، سرهنگ پاسدار علی علی نژاد در جمع دانش آموزان بسیجی، افزود: آینده ی نظام و مملکت از آن شما دانش آموزان است و شما باید آینده داری کنید و این نظام را که حاصل خون هزاران شهید است را به صاحب اصلی اش تحویل دهید.

وی ادامه داد: اگر غفلت یا انحرافی در مسیر انقلاب حاصل شود دچار مشکل خواهیم شد و انقلاب ما آن نتیجه ی مطلوبی را که باید داشته باشد نخواهد داشت.

سرهنگ علی نژاد تصریح کرد: ما باید کشورمان را به جایی برسانیم که دشمنان ما جرئت هیچ گونه تهدیدی را بر علیه ما نداشته باشند و رسیدن به این مهم جز با افزایش آگاهی و بصیرت میسر نمی شود.

جانشین سپاه امام سجاد(ع) ابراز داشت: تفکر و منش بسیجی یک فرهنگ است که امروز در دنیا حرف اول را می زند و ما بایستی اول آن را برای خود معنی کرده و سپس برای دیگران صادر کنیم و بدانیم که این تفکر و فرهنگ برگرفته از منش و رفتار مولا امیرالمومنین (ع) است.

سرهنگ علی نژاد اذعان داشت: پایه ریزی بسیج از زمان پیامبر مکرم اسلام (ص) بوده و با اینکه در دیگر نقاط جهان ارتش های خودجوش به وجود آمده است ولی متمایز از بسیج مردمی ملت ایران بوده اند چرا که بسیج در ایران اسلامی برگرفته از قرآن و اسلام ناب محمدی است و تداعی گر و مبلغ فرهنگ ایثار و شهادت می باشد.

وی با اشاره به اهمیت علم آموزی بیان کرد: هر جامعه ای که از لحاظ علمی سطح بالایی داشته باشد به دیگر پارامتر ها در سایر زمینه ها نیز دست پیدا خواهد کرد و ما که خود را مدافعان انقلاب می دانیم باید خود را به سلاح علم و دانش مسلح کنیم.

سرهنگ علی نژاد اظهار داشت: برای یک دانش آموز حزب اللهی و بسیجی تنبلی، نمره و معدل پایین معنایی ندارد و دانش آموزان بسیجی باید بتوانند همیشه در اوج باشند و رتبه های برتر کنکور و حضور در بهترین دانشگاه ها را به خود اختصاص دهند زیرا اگر آنها در این جایگاه ها حضور نداشته باشند اشخاصی با تفکرات غلط جای آن ها را می گیرند و شعارهایی بر علیه نظام و انقلاب سرمی دهند.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان بسیجی و فرماندهان واحدهای پیشگام بسیج دانش آموزی باید ابتدا فرهنگ بسیجی بودن و بسیجی ماندن را در خود نهادینه کنند و سپس به تبلیغ و تقویت آن در سایر دانش آموزان بپردازند.

سرهنگ علی نژاد با اشاره به برجام افزود: مقام معظم رهبری راه حل مشکلات اقتصادی را با اقتصاد مقاومتی ترسیم کردند و آن را به همه گان ابلاغ نمودند ولی عده ای از مسوولین راه حل مشکلات کشور را در برجام و با دراز کردن دست دوستی به سوی آمریکا دیدند و حال تازه دارند به این نتیجه می رسند که آمریکایی ها خلف وعده کرده اند با اینکه مقام معظم رهبری از همان ابتدا این مسائل را گوشزد کرده بود.

جانشین سپاه امام سجاد استان هرمزگان در پایان یادآور شد: مقام معظم رهبری حرمت شرعی برای بمب اتمی قائل شده است زیرا ما نیازی به این بمب نداریم چراکه هریک از این دانش آموزان بسیجی صدبرابر بمب اتمی در صورت نیاز قدرت تخریب دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید