۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
05:52
کد خبر : 8722602
۰۸:۵۲

۱۳۹۵/۰۵/۱۵
رئیس خانه صنعت و معدن استان یزد مطرح کرد

آوار رکود دولت بر سر صنایع

رئیس خانه صنعت و معدن استان یزد با اشاره به اینکه مالیات بار سنگینی بر دوش صنایع گذاشته است، گفت: دولت مانند بسیاری از کشورها همچون کره جنوبی چهار سال مالیات صنایع را نادیده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، سید علی‌اکبر کلانتر در دیدار نخبگان و فعالان صنعتی استان یزد با وزیر کشور با اشاره به مشکلاتی که صنایع استان یزد و دیگر نقاط کشور با آن دست به گریبان هستند، اظهار داشت: برخی اقداماتی که در کشورهای موفق انجام شده قابل بررسی است و می‌توان با بومی کردن آن طرح‌ها، ما نیز در کشور خود صنایع را از زیر بار مشکلات نجات دهیم.

وی با بیان اینکه در مورد کشور کره جنوبی و بحران مالی که چند سال با آن دست به گریبان بود، تحقیق کرده‌ام، عنوان کرد: زمانی که واحدهای صنعتی در این کشور با مشکل مواجه شدند، دولت انواع مالیات‌های بخش تولید را کاهش داد.

کلانتر خاطرنشان کرد: دولت کره علاوه بر مالیات، پرداخت‌های عمومی بخش تولید را نیز کاهش داد و تسهیلات این بخش را دو برابر کرد و به صنایع و تولیدکنندگان فرصت داد تا خود را بازیابند و مرمت کنند.

رئیس خانه صنعت و معدن استان یزد بیان کرد: اگر دولت ما نیز بتواند وام‌ها را در بخش تولید دو برابر کند و درصد مشارکت اقتصادی را افزایش دهد، بخشی از مشکلات موجود در حوزه صنعت کاهش می‌یابد.

کلانتر خاطرنشان کرد: اکنون 75 درصد مالیات استان یزد از صنایع دریافت می‌شود و این در شرایطی است که صنعت ما اکنون بیمار است و در شرایط بدی به سر می‌برد و در چنین شرایطی اگر دولت بتواند چهار سال مالیات را ببخشید، بسیاری از فشارهای وحشتناک رکود برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: ما نمی‌توانیم با فشار مالیات، بیمه 30 درصدی، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های انرژی و ... از رکود خارج شویم.

کلانتر، مالیات را آواری بر سر بخش خصوصی دانست و اظهار داشت: دولت آوار رکود خود را با افزایش مالیات بر سر بخش خصوصی ریخته است و صنایع اکنون در شرایط سختی هستند.

وی تاکید کرد: بخش خصوصی استان یزد از دولت تقاضا دارد که چهار سال با بخش خصوصی مدارا شود تا این بخش بتواند شکست‌های ناشی از فشارهای سنگین را ترمیم کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید