به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان،سردار کشکولی در نشست معاونان علمی –پژوهشی کشورکه امروز صبح به میزبانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در خرم اباد برگزار شد افزود:حرکات علمی و فناورانه وقتی که به یک شبکه به هم پیوسته تبدیل می شود و از خاصیت هم افزایی و تجربه بهره می برد اثرگذاری آن افزایش می یابد و از خاصیت جمع آثار بهره می برد .
وی گفت:ما به دنبال کارهای زودبازده و نتیجه گرا در راستای تحقق اهداف پنج گانه انقلاب اسلامی هستیم وتوجه به این نوع کارها از اوجب واجبات است.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) در ادامه اظهار داشت:در دو سال اخیر در حوزه معاونت علمی سه مرکز رشد یکی در کوهدشت و دو مرکز در خرم آباد و یک مرکز حمایتی در استان لرستان ایجاد شده است که شاه بیت کارهای ما در طرح های ملی و جهانی است.
وی ادامه داد: یک مرکز در حوزه گیاهان دارویی و خانه نخبگان نیز تشکیل دادیم و ساختمان مورد نیاز این معاونت را برای ایده پردازی تامین کردیم .
انتهای پیام/