به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان،رحیمی در گفتگو با افزود: در حاشیه نشست معاونان علمی – پژوهشی بسیج کشور در محل پادگان امام حسین (ع) نمایشگاهی از توانمندی های علمی بسیج استان بر پا شده است و شرکت های دانش بنیان محصولات خود را در 17 غرفه به نمایش گذاشته اند.
وی گفت: این نمایشگاه با حضور سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران امروز صبح پس از برگزاری نخستین نشست معاونان علمی-پژوهشی کشور افتتاح شد.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان افزود: بسیج علمی استان از شرکت های دانش بنیانی که در این نمایشگاه غرفه دارند حمایت های حقوقی ، مادی و علمی کرده است.
رحیمی با بیان اینکه از اقشار دانش ور بسیج مانند بسیج مهندسی کشاورزی ، بسیج مهندسی صنعت و بسیج مهندسی فرهنگیان در این نمایشگاه حضور دارند گفت: مطمئنا نشست هایی از این قبیل که مسئولان بسیج کشور را به استان ما می آورد می تواند نتایج مثبت و موثری برای مخترعین و نخبگان ما به همراه داشته باشد.
گفتنی است این نشست 3 روزه از 16 مرداد آغاز شده است و تا 18 مرداد به میزبانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان ادامه دارد.