۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:44
کد خبر : 8723894
۱۴:۴۱

۱۳۹۵/۰۵/۱۹
خبرسازی روباه پیر

تسلیحات کشتار جمعی آزاد، اسلحه سبک ممنوع!

خرید تفنگ کلاشنیکف‌ جدید از روسیه و اینکه در اختیار برخی یگان های نیروهای مسلح ایران قرار گرفته است واکنش برخی از رسانه ها از جمله بی بی سی فارسی را به همراه داشته است.

خبرگزاری بسیج- اخبار ویژه

خرید تفنگ کلاشنیکف‌ جدید از روسیه و اینکه در اختیار برخی یگان های نیروهای مسلح ایران قرار گرفته است واکنش برخی از رسانه ها از جمله بی بی سی فارسی را به همراه داشته است.


مدتی قبل نشریه انگلیسی "آبزرور" در گزارشی نوشت، انگلیس به کشورهای سرکوب‌گر و ظالمی که درلیست ناقضان حقوق بشر وزارت‌خارجه خودش نام برده شده‌اند، تعداد بالایی تسلیحات و تجهیزات نظامی فروخته است. به نوشته آبزرور، سالانه بیش از 3 میلیارد پوند تسلیحات ساخته انگلیس مجوز صادرات به 21 کشور در فهرست ناقضان حقوق بشری گزارش وزارت خارجه لندن را دریافت کردند.آماری در اختیار نشریه آبزرور قرار گرفته است که بر اساس آن معلوم می‌شود، در سال 2014 انگلستان مجوز فروش بیش از 170 میلیون پوند تسلیحات برای 18 کشور را صادر کرده است.

این در حالی است که فروش سلاح این کشور به ناقضان حقوق بشر و تروریست ها هیچ اشکالی از سوی بی بی سی نداشته و خرید نظامی ایران چنین واکنش هایی را بدنبال دارد.

بی بی سی در توضیح خبر خود نوشت: "کلاشنیکف‌های تازه خریداری شده از نوع ک-۱۰۳ است که یکی از کارآمدترین نوع این سلاح ها توصیف شده و توانایی شلیک ۶۰۰ گلوله در دقیقه را داراست.این سلاح یکی از پر استفاده ترین تفنگ های خودکار در جهان است و در ایران به "کلاشینکوف" معروف است. "



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید