
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، سومین کارگاه تخصصی کشوری مهندسین بهداشت محیط، معاونین بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی سپاه در سالن شهید حیدری سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با حضور مسئولین ستاد کل سپاه و نیروهای مسلح برگزار شد.
فرمانده سپاه حضرت عباس علیه السلام استان ، با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در دوران 8 سال دفاع مقدس سختی های زیادی را متحمل شده است اظهار داشت: 15 سال پیش سپاه از امکانات بهداشتی، درمانی محروم بود که با تلاش مسولین معاونت ها امروز امکانات امدادی، درمانی و بهداشتی سپاه در حد بسیار مطلوبی قرار گرفته است.
سردار جلیل بابازاده تصریح کرد: برای درک پیشرفت سپاه در عرصه های مختلف، بویژه در زمینه بهداشتی و درمانی باید به دوران گذشته این نهاد مقدس توجه داشت، چراکه در دوران 8 سال دفاع مقدس برخی از رزمندگان ما در شرایط سخت آب و هوایی و در مقابله با دشمن، به دلیل نبود امکانات بهداشتی و درمانی به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: امروز سپاه از لحاظ امکانات بهداشتی و درمانی در شرایط بسیار مطلوبی به سر می برد و تمام این دست آوردها بعد از تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و به برکت ریخته شدن خون شهدا است.
سردار بابازاده به برخی مشکلات نیز اشاره کرد و گفت: باید تمام استان ها و شهرستان ها از لحاظ فراهم ساختن امکانت بهداشتی و درمانی مورد بررسی قرار بگیرد و در تقسیم امکانات بهداشتی نیز، سهمیه ها به درستی تقسیم بندی شود.
وی ادامه داد: سهم استان اردبیل در زمینه بهداشت به عنوان یک استان مرزی نسبت به سایر استان ها بسیار کم است و این نشان از کم توجهی مسئولان دارد، اما با این حال، سپاه استان اردبیل با کمبود نیرو، امکانات بهداشتی و درمانی، 2 مجتمع درمانگاهی را اداره می کند، اما هنوز نیازمند توجه بیشتر در این زمینه است.
بابازاده ادامه داد: با این حال استان اردبیل با داشتن شرایط مطلوب آب و هوایی نیازمند یک سری امکانات و زیرساخت های بهداشتی است که متاسفانه عدم توجه به استان اردبیل در این زمینه باعث ایجاد مشکلات مختلفی گردیده و می شود.
وی در خصوص مشکلات کم توجهی به قشر بازنشستگان پاسداران سپاه در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: برخی از همکاران ما با حقوق های ناچیز و بدون دریافت پاداش بعد از بازنشستگی در سال های اخیر دچار مشکلات معیشتی شده اند که امیدواریم مسئولین ستاد کل در این زمینه توجه ویژه ای داشته باشند.
فرمانده سپاه حضرت عباس علیه السلام استان اردبیل خاطرنشان کرد: پیرو دیدار هایی که با مسئولین داشتیم ، تمامی مشکلات استان اردبیل مطرح شد و انتظار می رود که در خصوص رفع مشکلات و کم و کاستی های استان اردبیل توجه ویژه ای داشته باشند.