
به گزارش خبرگزاری بسیج از نیر، اکبر نگاهی رئیس اداره ورزش جوانان شهرستان نیر با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره ها یکی از اولویت های اداره ورزش جوانان شهرستان نیر است گفت: جشنواره بومی محلی باعث ایجاد نشاط و شادی و همچنبن ایجاد حس مشارکت و مسئولیت پذیری دربین شرکت کنندگان می شود.
نگاهی افزود: باید جهت ترویج ورزش در روستاها بخصوص در مناطق محروم برنامه ریزی شود چرا که روستاهای ما پتانسیل های بالایی در زمینه ورزش دارد که با کشف استعدادها می توانیم ورزشکاران موفق و آینده داری برای استانمانداشته باشیم.
وی اضافه کرد: بازی های بومی و محلی ضمن اینکه اوقات و فراغت گذشتگان ما را پر میکرد به همراه خود ارزش های فرهنگی و اجتماعی مانند همبستگی و صلح صفا و همدلی را نیز در جامعه به وجود می آوردند.
شهرام اصالت رئیس هیأت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلیشهرستان نیر با اشاره به اینکه هدف از برگزاری بازی های بومی و محلی ایجاد سرگرمی مفید برای علاقمندان است گفت: برگزاری چشنواره بازیهای بومی و محلی سبب گسترش رشد اجتماعی، افزایش رشد عاطفی و همچنین شناساندن آداب و رسوم یک شهر و جامعه است.
وی افزود: این جشنواره در دوبخش،بانوان و آقایان با شرکت بیش از ۸۰نفر با دو مسابقه دو با گونی و طناب کشی برگزار شد.
اصالت گفت: در دو باگونی در بخش بانوان، بعد از رقابت خانم ها ملیکا حضرتی، آیناز خدایی، ساناز حضرتی جزو نفرات برتر شدند همچنینجایزه ویژه خردسالان هم به ملیکا آقازاده رسید.
در بخش آقایان در پایان حمد الله نجفی، اسماعیل حضرتی، عسگر خدایی، جزو نفرات برتر مسابقه شدند که جایزه ویزه خردسالان هم به امیر محمد حضرتی رسید.
وی اضافه کرد: مسابقات طناب کشی هم بین سه تیم فقط در بخش آقایان برگزارشد که در پایان تیم الف متشکل از اسماعیل حضرتی، علی خدایی، محمد آذر ملیکان، پرویز حضرتی و عسگر آقازاده به عنوان تیم منتخب انتخاب شدند.