۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:09
کد خبر : 8729259
۲۱:۱۶

۱۳۹۵/۰۵/۲۸
مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه بندرلنگه:

سبک زندگی اسلامی روحیه امید و نشاط را در جامعه ایجاد می‌کند

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه بندرلنگه گفت: سبک زندگی اسلامی روحیه امید و نشاط را در جامعه ایجاد می‌کند، این سبک از زندگی استفاده بهینه از فرصت‌ها است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عمرانی پیش از ظهر امروز در جمع بسیجیان و مدیران عقیدتی حوزه مقاومت بسیج حضرت حمزه سیدالشهداء در بندر چارک اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف دشمنان ایران و دشمنان اسلام این است که سبک زندگی مسلمانان را عوض کنند و شبیه رفتار و زندگی خودشان کنند.

وی افزود: مقام معظم رهبری تغییر سبک زندگی اسلامی را به غربی از اهداف شوم دشمن عنوان کردند و سبک زندگی اسلامی را یکی از مسائل مهم می‌دانند و لازمه حیات طیبه را ترویج سبک زندگی اسلامی می‌دانند.

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرلنگه اضافه کرد: سبک زندگی اسلامی روحیه امید و نشاط را در جامعه ایجاد می‌کند، این سبک از زندگی یعنی استفاده بهینه از فرصت‌ها است.

عمرانی در پایان تصریح کرد: جهان‌بینی توحیدی ایجاد می‌کند که انسان سبک و سیاق زندگی خود را بر اساس اصول پذیرفته شده مکتب تنظیم کند و یک مسلمان موظف است بر اساس آموزه‌های دینی و سیره ائمه معصومین(ع) روش زندگی خود را تنظیم کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید