۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:42
کد خبر : 8729799
۱۰:۵۹

۱۳۹۵/۰۵/۳۰
راهیان سرزمین نور غرب و شمال غرب/سردار فضلی:

فرهنگ دفاع مقدس, حافظ کرامت جوانان

جانشین ستاد مرکزی راهیان نور کشور با بیان اینکه فرهنگ دفاع مقدس, حافظ کرامت جوانان است,گفت: سال گذشته بیش از ۶ میلیون زائر از سراسر کشور و کشورهای خارجی از یادمانها و زیارتگاه‌های شهدا در مناطق راهیان نور بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سردار علی فضلی جانشین ستاد مرکزی راهیان نور کشور و فرمانده ستاد مرکزی راهیان نور بسیج و سپاه راهیان نور را متعلق به مردمی که به ارزشها و دفاع مقدس اقتدا کردند, خواند و گفت: انتشار فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس بین همه امت که امروز مردم ایران به این فرهنگ اقتدا کردند دستاوردی بزرگ است که حافظ کرامت جوانان است.

وی افزود: به همین جهت بسترسازی‌های مناسبی برای پذیرایی از زائران راهیان نور امروز در هفت استان خوزستان, ایلام, کرمانشاه, کردستان, آذربایجان غربی, هرمزگان و بوشهر فراهم شده و پذیرای جمع کثیر زائران از کربلاهای ایران هستند.

جانشین ستاد مرکزی راهیان نور در ادامه با اشاره به توسعه سالانه کمی و کیفی در حوزه راهیان نور, اظهار کرد: سال گذشته بیش از 6 میلیون زائر از سراسر کشور و کشورهای خارجی از یادمانها و زیارتگاه‌های شهدا در مناطق راهیان نور بازدید کردند.

سردار فضلی در خاتمه بیان کرد: با قرار دادن طرح توسعه زیرساختی برای حضور بیشتر زائران در دستور کار ستاد قرار گرفته و بزودی زائرسرا با ظرفیت 500 نفر در شهر پاوه به این عرصه افزوده خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید