۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:30
کد خبر : 8731760
۱۳:۲۱

۱۳۹۵/۰۶/۰۱
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان:

مسجد پایگاه بیداری انسان‎ها و تربیت نسل جوان است

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: مسجد پایگاه بیداری انسان‎ها و رشد و تربیت نسل جوان است.

به گزارش خبرگزار یبسیج از لرستان،حجت‌الاسلام شمس‌الله جلیلیان در همایش ائمه جماعات، هیئت امنا و خادمان مساجد و فرماندهان حوزه و پایگاههای مقاومت شهرستان بروجرد اظهار کرد: مسجد صرف مکانی برای اقامه نماز نیست، بلکه پایگاهی برای حفظ دین، بیداری انسانها و تربیت قشر جوان و نوجوان است.

وی به شکل گیری دستورات دین مبین اسلام در مساجد اشاره و عنوان کرد: پیرامون اهمیت و جایگاه مسجد روایات متعددی از ائمه معصومین(ع) وجود دارد که این مهم خود نشان از اهمیت مسجد دارد.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل لرستان به ضرورت جذب افراد ناآشنا به فضای مسجد در این کانونهای مذهبی، فرهنگی و تربیتی تاکید و بیان کرد: در این میان زمینهسازی گرایش قشر جوان و نوجوان به مساجد از اهمیت ویژهای برخوردار است.

جلیلیان سعه صدر، اتحاد و انسجام را راهکار گرایش افراد به مساجد و هموارسازی مسیر سعادت و خوشبختی انسانها دانست و ادامه داد: مسجد باید محور و کانون انسجام باشد و از سویی روحانی باید محور انسجام مسجد قرار گیرد.

وی بر ضرورت ترویج معارف دینی و تربیت قشر جوان و نوجوان در مساجد تاکید و خاطر نشان کرد: باید فضای اخلاص بر مساجد حکم باشد، چرا که در این صورت برنامههای مذهبی و فرهنگی برگزار شده در مساجد با موفقیت همراه و توام است.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل لرستان اظهار کرد: ائمه جماعات مساجد باید در سایه بصیرت فکری به عنوان مدافعان ولایت و رهبری خطوط فکری سیاسی را برای نمازگزاران مساجد ترسیم کنند.

جلیلیان به هجمههای فکری و فرهنگی دشمنان در جبهه جنگ نرم فرهنگی علیه باورها و اعتقادات دینی آحاد جامعه خصوصا قشر جوان و نوجوان اشاره و تصریح کرد: نقش مساجد به عنوان پایگاههای دینی و فرهنگی در مقابله با جنگ نرم دشمن بر کسی پوشیده نیست.

وی استفاده بهینه و حداکثری از ظرفیت مساجد را ضروری خواند و افزود: تحقق این مهم زمینه را برای رفع بسیاری از مشکلات جامعه فراهم و مهیا میکند.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل لرستان سپس به بیان برخی از ویژگیهای آباد کنندگان مساجد پرداخت و عنوان کرد: ایمان به خداوند و روز قیامت، اهل نماز و زکات بودن و شجاعت نمونههایی از ویژگیهای این افراد است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید