به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج به نقل از خبرنگار ایرنا، علی سلیمی در حاشیه چهارمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری هرمزگان اظهار داشت: این میزان تسهیلات به هشت هزار و 339 نفر در استان پرداخت شده است.
وی با اشاره به تلاش های دولت تدبیر و امید در مهار تورم و ایجاد اشتغال در جامعه، گفت: دستگاه های اجرایی هرمزگان موظف هستند تا پایان امسال برای 70 هزار نفر شغل ایجاد کنند.
سلیمی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات دانش آموختگان دانشگاهی نداشتن شغل است ، تصریح کرد: با تشکیل کمیته اشتغال زمینه اشتغال این افراد با کمک جهاد دانشگاهی بر اساس بازار کار فراهم می شود .
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان خاطرنشان کرد: هر دستگاه اجرایی اگر به مدت شش تا 12 ماه دانش آموخته دانشگاهی را به عنوان کارورز جذب کنند از تسهیلات بلاعوض بهره مند می شوند.