۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:46
کد خبر : 8734616
۱۵:۱۶

۱۳۹۵/۰۶/۰۶

حضور بانوی روسی در مسابقات قرآنی‎ تبریز

خبرگزاری بسیج: کونول آهنی ینگچه، دختر روس‌تبار مقیم باکوی آذربایجان، که عروس ایرانیان شده است، با حضور در سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن آذربایجان‌شرقی از علاقه و شوق خود به قرآن و محافل قرآنی گفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف وامور خیریه استان، کونول آهنی ینگچه، یکی از حاضرین در سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآنی استان که روس تبار و ساکن باکوی آذربایجان است به میزان علاقه خود به قرآن و محافل قرآنی و کشور اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: بعد از ازدواج با قرآن آشنا شدم و این آشنایی مقدمه‌ای برای رغبت هر چه بیشتر به قرآن و آموزه‌های آن شد.

وی با بیان اینکه که قبل از ازدواج، بدون روسری بوده و در بانکی مشغول به کار بودم، گفت: پس از انتخاب حجاب اجازه کار به من را نداده‌اند چراکه به علت اسلام هراسی که گروهک تروریستی داعش ایجاد در منطقه حاکم کرده است هر فرد با حجاب را به عنوان یک داعشی می‌بینند.

این عروس تازه مسلمان شده، با اشاره به اینکه از طریق مادر همسرم با جلسات قرآنی آشنا شدم و در خود ظرفیت یادگیری کلام وحی الهی را دیدم، گفت: در کشور ما چنین محافلی وجود ندارد و بیشترین محافل بر روی موسیقی و سایر امور غیر دینی است.

وی ادامه داد: خواهر همسرم در رشته حفظ در این مسابقات شرکت کرده است که از طریق او توانستم در این رویداد بزرگ شرکت کنم و از حضورم در این مسابقات به عنوان یک تماشاگر بسیار خرسندم.

وی همچنین در خصوص اینکه پس از مسلمان شدن چه چیزهایی در زندگی تغییر کرده، چنین گفت: در کشور ما اهمیتی به بهشت و جهنم، محرم و نامحرم، مشروبات الکلی و ... نمی‌دادند که پس از روی آوردن به اسلام همه این نکات را مد نظر می‌گیرم و رعایت آن‌ها جزء الزامات زندگی من است تا جایی که به عروسی نزدیکترین اقوام هم اگر مختلط باشد نمی‌روم.

این مسلمان اهل آذربایجان خاطرنشان کرد: برخی مواقع در خواب خود را بدون روسری می‌بینمم که بلافاصله با وحشت از خواب بیدار می‌شوم و همیشه خداوند باری تعالی را برای این توفیق بزرگ خود نسبت به خودم شاکرم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید