نماینده ولی فقیه در استانو امام جمعه زنجان در این دیدار گفت: بانکداری اسلامی نباید دنبال آزمون و خطا باشد و باید مباحث به صورت ریشه ای حل شود.
همچنین رئیس اداره امور شعب بانک مهر اقتصاد استان زنجان در این دیدار ضمن تشریح برنامه های هفته بانکداری، گفت: برگزاری برنامه های ویژه، اهمیت مقوله بانکداری بدون ربا در نظام اسلامی از اهداف این حوزه می باشد.
عبدالرضا خاتمی در ادامه افزود: هر چند برای رسیدن به نقطه ایده ال در بانکداری اسلامی راه زیادی در پیش است ولی باید گامهای عملی در این زمینه برداشته شود و بانک مهر اقتصاد به واسطه نقش بی بدیل خود در شبکه بانکی خود را مقید و ملزم به پیاده سازی بانکداری اسلامی می داند.
وی با اشاره به برنامه های بانک مهر اقتصاد در طول سال برای اجرایی نمودن بانکداری بدون ربا اظهار داشت: آموزشهای همکاران، استقرار کمیته فقهی و شرعی بانک، مرکز مشاوره فقهی و انجام برنامه های متنوع در هفته بانکداری از جمله قدم ها و حرکت ها بانک برای تحقق و پیاده سازی بانکداری اسلامی مب باشد.