۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:09
کد خبر : 8738418
۰۹:۵۷

۱۳۹۵/۰۶/۱۳

نفس تروریست‎ها به شماره افتاد

نیروهای ارتش سوریه در ادامه پیشروی در میدان نبرد با تروریست ها موفق به وارد کردن ضربات سنگین به عناصر مسلح در استان های درعا و حماه شدند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، خبرگزاری دولتی سوریه گزارش داد: یگان هایی از ارتش و نیروهای مسلح سوریه خسارت ها و تلفات سنگینی به گروه های تروریستی در حومه درعا وارد کردند.


عملیات موفقیت آمیز ارتش سوریه در جبهه درعا و حماه/نفس تروریست‎ها به شماره افتاد

همچنین یگانی از ارتش سوریه کنترل کامل گردان المهجوره واقع در شرق شهرک ابطع در حومه درعا را به دست گرفت.

عملیات موفقیت آمیز ارتش سوریه در جبهه درعا و حماه/نفس تروریست‎ها به شماره افتاد

یک منبع آگاه در این باره گفت: نظامیان ارتش سوریه دو مقر فرماندهی را در منطقه درعا البلد منهدم کردند.


عملیات موفقیت آمیز ارتش سوریه در جبهه درعا و حماه/نفس تروریست‎ها به شماره افتاد

هواپیماهای نیروی هوایی ارتش سوریه با انجام سورتی پروازی علیه مراکز تجمع و مخفیگاه های گروه های تروریستی در حومه شمالی حماه سه تانک و راکت انداز و ده ها خودرو  را در حومه حماه منهدم کرده و تعداد زیادی از تروریست ها را به هلاکت رساند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید