
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ سرهنگ پاسدار مهراب شفیعی، در گفتگو با خبرنگار ما، گفت: در راستای کمک به محرومان و نیازمندان و همچنین به مناسبت هفته دفاع مقدس، بیمارستان صحرایی شهدای جامعه پزشکی، فردا یکشنبه 14 شهریورماه، در روستای قلعه مدرسه از بخش منج و دهستان بارز شهرستان لردگان افتتاح می شود.
شفیعی، افزود: در این بیمارستان صحرایی، بخش های تخصصی و درمانگاه های جراحی، داخلی، اطفال، زنان، چشم پزشکی، پوست و مو، دندانپزشکی، پزشک خانواده، تزریقات و پانسمان، داروخانه، آزمایشگاه به مدت سه در خدمت اهالی منطقه خواهند بود.
وی،ادامه داد: واحدهای غربالگری و آموزش بهداشت، با حضور کارشناسان مختلف تغذیه، سلامت روان، بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها و سبک زندگی اسلامی، از روز یکشنبه 14شهریور تا 16شهریور به مراجعان خدمت رایگان ارائه می کنند.
به گزارش بسیج، اولین بیمارستان صحرایی طی روزهای گذشته به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، در شهرستان اردل دایر و در مدت سه روز خدمت رسانی، بیش از 500میلیون ریا دارو و تجهیزات مصرفی و بسته های آموزشی بهداشتی برای بیماران نیازمند هزینه کرد.