۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
22:17
کد خبر : 8738959
۰۸:۱۶

۱۳۹۵/۰۶/۱۴
یک پرورش دهنده کبک و فعال اقتصاد مقاومتی:

درآمدخوب حاصل از پرورش کبک/ قصد توسعه این طرح را دارم

یک کار آفرین بسیجی از ناحیه مقاومت ملکشاهی (استان ایلام) توانسته با پرورش کبک گام مهمی درراستای اقتصاد مقاومتی بردارد و می خواهد طرحش را توسعه دهد.
به گزارش سرویس بسیج مساجد ومحلات خبرگزاری بسیج، در چند سال اخیر واژه ی جدید "اقتصاد مقاومتی" به ادبیات اقتصادی کشور اضافه و به فراخور حال و روز اقتصاد کشورمان مورد بحث قرار گرفته است. "اقتصاد مقاومتی" یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار در شرایط تحریم، در شرایط دشمنی ها و خصومت های شدید می تواند تعیین کننده ی رشد و شکوفایی کشور باشد.
امروزه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتي و مقاومتي كردن اقتصاد كشورهمچنين مقابله با تحريم هاي اقتصادي عليه جمهوري اسلامي ايران، بسياري از مردم كشور به فعاليت و توليد در عرصه هاي اقتصادمقاومتي روي آورده اند.
روح الله غلامی یکی ازشهروندان شهرستان ملكشاهي است که در راستای تولید و اقتصاد مقاومتی گام برداشته است و به پرورش کبک می پردازد.
این پرورش دهنده كبك درخصوص فعالیت خود گفت: در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی و فعالیت درعرصه های اقتصاد مقاومتی اقدام به پرورش کبک (گونه ای از پرندگان) کردم.
وي اظهار كرد: حمایت از طبیعت و جلوگیری از منقرض شدن نسل کبک از دیگر اهداف بنده برای پرورش این گونه از پرندگان بوده است
غلامي افزود: بعد از بازدید از طرح های صنعتی سایر استان ها، طرح نیمه صنعتی پرورش کبک را با 100قطعه کبک شروع کردم و هم اکنون تا 3000 قطعه پرورش می دهم.
 پرورش دهنده كبك در خصوص تخم گذاري اين نوع پرنده گفت: کبک تخم گذار، نیاز به 16 ساعت تاریکی و هشت ساعت روشنایی دارد و بعد از دو ماه شروع به تخم گذاری می کند که هر کبک در مدت سه ماه، حدود 55 قطعه تخم می گذارد.
 کارآفرين اقتصاد مقاومتي در ادامه افزود: جهت تولید جوجه، تخم را داخل دستگاه جوجه کشی می گذاریم و از سه هزار کبک، حدود سی هزار جوجه تولید می شود
 وي طول عمر هر كبك را حدود هفت سال عنوان كرد و گفت: جوجه کبک، بعد از سه ماه و 15 روز تبدیل به کبک می شود، طول عمر مفید یک کبک چهارسال و عمر  غیرمفید هفت سال است

 غلامي تصريح كرد: بسیار خوشحالم که بعد از سال ها، این طرح را به استان ایلام آورده ام که هم اشتغالزایی به وجود آمده و هم در جلوگیری از انقراض نسل کبک و شکار پرندگان موثر بوده است
پرورش دهنده كبك درخصوص وضعيت درآمد حاصل از اين طرح گفت: از لحاظ درآمد مالی از این طرح راضی هستم و قصد توسعه طرح را دارم.
 كارآفرين اقتصاد مقاومتي راجع به قيمت كبك و تخم آن توضیح داد و گفت:  قیمت هر قطعه کبک تخم گذار 30 هزار تومان، جوجه یک روزه 2500 تومان و قیمت هر عدد تخم کبک 1200 تومان است.
وي موقعيت جغرافيايي شهرستان ملكشاهي جهت پرورش طيور را مناسب عنوان كرد و افزود: شهرستان ملکشاهی از لحاظ موقعیت جغرافیایی و وضعیت آب وهوا برای پرورش کبک وسایر پرندگان مناسب است و طرفیت های مناسبی در شهرستان ملکشاهی برای پرورش طیور وجود دارد
 غلامي اذعان كرد: جهت توسعه طرح و تبدیل به طرح صنعتی وایجد اشتغال برای 15 نفر، نیاز به حمایت مسئولین بویژه اعطای تسهیلات قرض الحسنه دارم.
 پرورش دهنده كبك گفت: به جوانان توصیه می کنم که صرفا به دنبال شغل اداری نباشند و به دنبال پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور باشند.
 كارآفرين اقتصاد مقاومتي تلاش و كوشش در راستاي رسيدن به اهداف اقتصادي كشور را به جوانان توصيه كرد و گفت: جوانان در هرجا که جامعه نیاز داشته باشند فعالیت و شغلی متناسب با نیاز کشور را انتخاب کنند، انسان باید تلاش و كوشش کند تا به آرزوی خود برسد.
 غلامي در پایان تاكيد كرد: اقتصاد مقاومتی تقویت و عملی شود و مسئولان در راستای عملی کردن اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید