۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
09:38
کد خبر : 8739453
۰۰:۵۵

۱۳۹۵/۰۶/۱۵

توزیع بن خرید لوازم التحریر بین دانش آموزان کم برخوردار

خبرگزاری بسیج: شهردار منطقه 20 در آستانه سال تحصیلی جدید به اختصاص بن خرید لوازم التحریر و البسه به 2000 دانش آموز کم برخوردار و تهیه جهیزیه 15 زوج جوان به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) خبر داد.

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ سید احمد صفوی با اشاره به اهمیت اقدامات خیرخواهانه گفت: با هماهنگی معاونت اجتماعی فرهنگی و آموزش و پرورش منطقه 20بن کارت های لوازم التحریر و البسه بین دانش آموزان کم برخوردار در 195 مدرسه توزیع می شود.

صفوی با اشاره به اینکه اولین مجمع خیرین منطقه 20 در راستای اجرای برنامه های مدیریت شهری و با هدف کاهش فقر و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان کم بضاعت برگزار شد اظهار داشت: با دعوت تعدادی از خیرین محلی و اصناف و با استفاده از ظرفیت های موجود اقتصادی و اجتماعی بالقوه سطح منطقه، به منظور مشارکت طبقات مختلف جامعه در کمک رسانی به محرومین بستر مناسب ایجاد شده است.

شهردار منطقه گفت: با شناسایی زوج های جوانی که توانایی تامین حداقل های شروع زندگی خود را ندارند با همکاری خیرین، قرارگاه جهادی امام رضا(ع) منطقه20 و همراهی شهرداری منطقه نسبت به تهیه وسایل ضروری این زوج های جوان اقدام شد.

وی در جلسه هم اندیشی خیرین این منطقه، تشکیل نهادهای خودجوش برای کمک به مستمندان و افراد ناتوان را سرلوحه کار خیرین برشمرد و افزود: خدمت به همنوع موجب نزول رحمت الهی می شود.

صفوی با اشاره به اجرای مسجد محوری و محله محوری، مشارکت ائمه جماعات و ستاد توانمندسازی با رویکرد اجتماعی فرهنگی را از آثار کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت سلامت اقشار جامعه، رفع نیاز محرومین و نیازمندان از سوی انسانهای خیر موجب افتخار و کسب نام نیک و ثبت پاداش اخروی در پرونده اعمال است.

در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین مسلمی مسئول قرارگاه جهادی امام رضا (ع) منطقه 20 با بیان اینکه سال گذشته 110 ازدواج آسان در شهر تهران ثبت شده که 8 مورد آن مربوط به منطقه 20 است اظهار داشت: شناسائی افراد نیازمند، خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست و رسیدگی و حمایت آنان مورد توجه این قرارگاه است.

مسلمی همچنین افزود: اینگونه نشست های هم اندیشی فرصت مناسبی برای بالابردن ظرفیت ها و پیش بینی برنامه ها برای توسعه ازدواج آسان است.

شهردار  منطقه 20 در پایان بهره مندی از برکات کرامت و احسان به خانواده های نیازمند که موجب حفظ کانون امن خانواده ها می شود را نتیجه مشارکت خیرین در امور خیرخواهانه عنوان کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید