۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:43
کد خبر : 8741085
۱۱:۲۰

۱۳۹۵/۰۶/۱۷
تشریح برنامه‌های بخش بین‌الملل مشهد ۲۰۱۷

۱۴ هفته فرهنگی در مشهد و خارج از کشور برگزار می‌شود

معاون فرهنگی سازمان فرهنگ از برگزاری «هفته فرهنگی مشهد 2017» در هشت کشور در سال 2016 و شش «هفته فرهنگی مشهد 2017» در سال 2017 در مشهد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جلسه هماهنگی ستاد بین‌الملل مشهد پایتخت فرهنگی اسلامی در سال 2017، امروز (سه‌شنبه 16 شهریور) در محل معاونت فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

در این جلسه سید محمدحسین هاشمی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امینیان، مشاور و نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد مشهد پایتخت فرهنگی اسلامی در سال 2017، سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی و دبیر شورای برنامه‌ریزی ستاد، عنابستانی، جانشین شهردار مشهد، صادقی، معاون دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در مشهد، نادری، مشاور بین‌الملل شهرداری مشهد، کشیری، مدیر روابط عمومی شهرداری مشهد، حجت‌الاسلام سید حامد ملکوتی‌تبار، رییس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مشهد، عیسی رضازاده، مدیرکل سازمان‌های بین‌المللی این سازمان، خسروجردی، از آستان قدس رضوی و تنی چند از نمایندگان دستگاه‌های مربوطه از مدیران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شهرداری مشهد، حضور داشتند.

سید محمدحسین هاشمی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان سخنانی اظهار کرد: تاکنون حدود 120 شخصیت فرهنگی، اندیشمندان و فرهیختگان تأثیرگذار جهانی برای حضور در برنامه‌های مشهد پایتخت فرهنگی اسلامی در سال 2017، شناسایی شده‌اند.

وی همچنین با اعلام زمان افتتاحیه این برنامه که در نیمه دوم دی ماه برگزار می‌شود، گفت: برخی از مدعوین در سطح وزیر، رییس و یا نماینده پارلمان هستند؛ بنابراین ضروری است تا کمیته‌ای تشریفاتی برای استقبال و بدرقه میهمانان تشکیل شود.

هاشمی در ادامه گفت: برای معرفی همه‌جانبه شهر مشهد و توانمندی‌ها و امکانات آن به کشورهای مورد نظر، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری تعداد هشت «هفته فرهنگی مشهد 2017» در هشت کشور در سال 2016 و تعداد شش «هفته فرهنگی مشهد 2017» در سال 2017 در ایران برنامه‌ریزی شده است که پیش‌بینی می‌شود با انجام برنامه‌های تدارک دیده شده در این دو سال، ظرفیت‌های موجود در شهر مشهد برای علاقمندان در سراسر دنیا به معرض عموم گذاشته شود.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های آیسیسکو و لزوم همکاری با مدیرکل آن و تجارب دانشگاه هنر تبریز در همکاری با آیسیسکو، ادامه داد: هماهنگی‌های مقدماتی برای مذاکره و ملاقات با مدیرکل آیسیسکو در حال انجام است.

در ادامه امینیان، مشاور و نماینده وزیر فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با قدردانی از اقدامات انجام شده، خواستار نهایی شدن لیست مدعوین و تشکیل کمیته تشریفاتی استقبال و بدرقه مدعوین شد. پس از آن هم سرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان خراسان رضوی، با اشاره به تلاش‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، یکی از مهم‌ترین بخش‌های ستاد مشهد پایتخت فرهنگی اسلامی در سال 2017 را بخش بین‌الملل آن دانست و از مجموعه اقدامات به عمل آمده توسط این بخش، قدردانی کرد.

عنابستانی، قائم‌مقام شهرداری مشهد هم با اعلام آمادگی برای برگزاری هفته‌های مشهد 2017، خواستار تشکیل فوری کمیته اجرایی این هفته‌ها شد و آمادگی خود را برای هرگونه پشتیبانی در تمامی مراحل آن اعلام کرد.

صادقی، معاون دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در مشهد هم با بیان برخی مشکلات موجود در اخذ روادید، پیشنهاد کرد که برای رفاه مدعوین و رعایت عرف دیپلماتیک، نسبت به انجام مکاتبه از طریق وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت امور خارجه نسبت به انجام تمهیداتی برای صدوور روادید رایگان و استفاده از پاویون، هماهنگی‌های لازم به عمل آید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید