سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی
خبرگزاری بسیج، با اشاره به اظهارات هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه کشورهای ژاپن و آلمان به دلیل اینکه نیروهای نظامی شان را تعطیل کرده اند پیشرفت کردند، اظهار داشت: شما باید اول بگویید که عینکتان نسبت به آقای هاشمی چگونه عینکی است.
وی افزود: اگر کسی نگاه و عینکش را نسبت به آقای هاشمی عوض کند انقدر با اظهارات ایشان مخالفت نمی کند.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اگر کسی عینکش نسبت به آقای هاشمی به عنوان یک شهروند ایرانی منفی باشد ما نمی توانیم درباره ایشان حرف بزنیم.
اکرمی تصریح کرد: استدلال بنده این است که ما نباید ایران را با هیچ کشوری از جمله ژاپن و آلمان مقایسه کنیم چرا که در ایران انقلاب شده است و مردم و جغرافیای آن خاص هستند و در ضمن، این کشور ولی فقیه دارد لذا نباید ایران را با ژاپن که در جنگ شکست خورده است مقایسه کنیم.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری افزود: ما باید از تجربه سایر کشورها استفاده کنیم اما در حوزه هایی که مطرح می شود نباید کشور را با هیچ کشوری مقایسه کرد.