۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:09
کد خبر : 8745660
۰۹:۲۶

۱۳۹۵/۰۶/۲۷

رژه نیروهای مسلح در کرمانشاه برگزار می شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه از برگزاری رژه نیروهای مسلح در کرمانشاه و به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.
سرهنگ مرادعلی محمدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مراسم رژه صبح روز چهارشنبه 31 شهریور در یکی از دو محل بلوار طاق بستان و یا بزرگراه حضرت امام (ره) برگزار می شود که متعاقبا اعلام خواهد شد.
وی افزود: برای برگزاری هرچه بهتر سی و ششمین سالگرد دفاع مقدس برنامه های مختلفی تدارک دیده شده که 9 کمیته نیز برای اجرای آن ها تشکیل شده است.
سرهنگ محمدی ادامه داد: افتتاح پروژه های فرهنگی دفاع مقدس، تجلیل از خانواده های معظم شهدا، رونمایی از 10 عنوان کتاب حاوی خاطرات فرماندهان استان کرمانشاه در دوران جنگ تحمیلی، غبار روبی و گلباران مزار شهدا و ... از جمله برنامه های پیش بینی شده برای هفته دفاع مقدس است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه در ادامه و با اشاره به اینکه طی سه سال گذشته 10 یادمان در استان ساخته و یا تکمیل و مرمت شده گفت: یادمان های گیلانغرب، مرصاد، شهدای بازی دراز، سومار و یادمان شهید شیرودی از آن جمله هستند.
وی همچنین با اشاره به در حال ساخت بودن موزه دفاع مقدس استان کرمانشاه در زمینی به مساحت 14 هکتار، گفت: برای بهره برداری از این موزه نیازمند کمک مالی مسئولان هستم.
محمدی همچنین گریزی به رشادت های مردم کرمانشاه در دوران دفاع مقدس زد و گفت: در هشت سال جنگ تحمیلی کرمانشاه 9 هزار و 800 شهید، 20 هزار جانباز و یک هزار و 780 نفر آزاده را تقدیم کرد.
وی در پایان و با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس بیش از 30 عملیات در محدوده استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: در آن دوران 180 هزار نفر از مردم استان به عنوان داوطلب و رزمنده مردمی به دفاع از آب و خاک کشور پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید