۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:56
کد خبر : 8746132
۱۵:۵۶

۱۳۹۵/۰۶/۲۷
مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی:

مقام امامت همچون نبوت از طرف خداست

خبرگزاری بسج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی در آیین گرامیداشت دهه ولایت و امامت در مسجد امام رضا(ع) عجب شیر با اشاره به انتصاب امام علی(ع) به مقام امامت، گفت: مقام امامت، منصب الهى است و انتصاب امام در جايگاه امامت،‌ تنها به دست خداوند و به اراده اوست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام علیی با اشاره به آیه 55 سوره مائده، اظهار داشت: به تعبیر شیخ صدوق این آیه در شان امام علی(ع) نازل شده و بهترین علت بر امامت امیرالمومنین علی(ع) است.

وی آیه ولایت را قوی ترین علت برای امامت امام علی(ع) عنوان و بیان کرد: بر اساس این آیه، همه تفاسیر شیعه بر این مطلب اتفاق نظر دارند و در میان اهل سنت نیز تقریبا چنین است و بسیاری از محدثان اهل سنت نیز به این امر اذعان کرده اند.

حجت الاسلام علیی با بیان اینکه هیچ شک و تردیدی در ولایت علی(ع) پس از پیامبر اکرم(ص) نیست، خاطرنشان کرد: به استناد مدارک معتبر و محکم علمای اهل تسنن، در منطقه غدیرخم، پیامبر اسلام (ص) فرمودند: «مَنْ کُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ. أَللّهُمَّ والِ مَنْ والاهُ، وَ عادِ مَنْ عاداهُ».

وی با اشاره به انحراف در سقیفه، یادآوری کرد: اگر واقعه شوم سقیفه نبود، هرگز جنایت هاى بعدى كه اوج آن در عاشورا بود، پیش‏ نمى‏آمد و مسیر تاریخ اسلام و شیعه به گونه دیگرى رقم می خورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسئله سوریه، افزود: همه دینا با حمایت های مالی عربستان و قطر خواستند دولت سوریه را سرنگون کنند ولی رهبری در همان ابتدا فرمودند دولت سوریه سقوط نمی کند و الان شش سال است که مقاومت کرده اند و این قدرت و برکت ولایت فقیه است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید