
به گزارش خبرگزاری بسیج از کوثر به نقل از کوثرخبر، نشست شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کوثر روز پنجشنبه با حضور فرماندار و سایر اعضای این شورا در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
فرماندار کوثر نیز در این نشست گفت: آسیب شناسی معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد و مشخص کردن جامعه هدف و آموزش از طریق روش های فرهنگی، هنری، ورزشی و تبلیغات از مواردی است که بایدبه آن توجه شود.
علیرضا علیپور افزود: کاهش سن گرایش به مواد مخدر و نیز تغییر ماهیت مواد مخدر از سنتی به صنعتی از جمله نگرانیهای حوزه اعتیاد به مواد مخدر است.
وی ورود موادمخدر صنعتی ازجمله شیشه به جامعه را زنگ خطری برای همگان دانست و گفت: برای مبارزه با معضل مواد مخدر باید فرهنگ سازی، مبارزه با مواد مخدر و عمومی سازی مبارزه با آن در محور برنامه های ادارات شهرستان قرار بگیرد.
فرماندار کوثر تاکید کرد: ریشه بسیاری ازجرایم درسطح جامعه درموادمخدراست وباید خانواده ها را در زمینه خطرات مواد مخدر آگاه کنیم.
این مسئول اضافه کرد: نقش انجمن های مردمی در حوزه پیشگیری از اعتیاد را بسیارموثر دانست وگفت: یکی از بازوهای شهرستان کوثر در حوزه پیشگیری از اعتیادباید انجمن های مردمی در این شهرستان باشد.
وی آموزش و اطلاع رسانی شفاف را یکی از مهمترین مقوله های موثر در مبارزه با مواد مخدر دانست و تاکید کرد: برای افزایش میزان نتایج مبارزه با مواد مخدر باید به راهکارهای فرهنگی نیز توجه بیشتری شود.