مهندس درویش امیری افزود: همه برنامه های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کمک به رونق واحدهای تولیدی و صنعتی و ایجاد اشتغال در کشور می باشد.
وی با تأکید بر اینکه بررسی طرحهای اقتصاد مقاومتی نباید در جریان امور عادی بانکها قرار بگیرد اظهار داشت: طرحهای معرفی شده به بانک های مربوطه باید به دقت بررسی شوند اما نباید دقت عمل باعث کند شدن روند پرداخت تسهیلات شود.
درویش امیری ارزیابی اقتصادی طرحهای معرفی شده به بانک را ضروری دانست و تصریح کرد: اعتبار 16 هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای اقتصاد مقاومتی در سطح کشور اختصاص داده شده که ارزیابی اقتصادی طرحها پیش از پرداخت از فاکتورهای مهم در رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی می باشد.
مقام عالی استان تشکیل کمیته ای مرکب از استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت و بانکها عامل را خواستار شد و افزود: در این کمیته میزان و نحوه پرداختی هر یک از بانکها و دلایل عدم مراجعه صاحبان طرحها جهت دریافت تسهیلات بررسی و نتایج واحد در قالب جدول تهیه و تنظیم شود.
استاندار زنجان سرعت بخشیدن روند پرداخت تسهیلات طرحهای اقتصاد مقاومتی توسط بانکهای عامل استان را خاطر نشان ساخت: تا کنون 127 پرونده با 105 میلیارد تومان اعتبار به مرحله پرداخت رسیدند که ضروری است بانکهای عامل شتاب بیشتری در پرداختی ها داشته باشند.
گفتنی است از 160 هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده برای طرحهای اقتصاد مقاومتی کشور، 440 میلیارد تومان سهم استان زنجان می باشد.