۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:02
کد خبر : 8747631
۱۹:۵۷

۱۳۹۵/۰۶/۲۹
جانشین سپاه استان سمنان خبر داد؛

اجرای رزمایش الی بیت المقدس با حضور 36گردان از سراسر استان

جانشین سپاه استان سمنان از اجرای رزمایش الی بیت المقدس 5 با حضور 36 گردان از سراسر استان در روزهای هفتم، هشتم و نهم مهرماه خبر داد.به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از سمنان، اسحاق هراسانیان در نشست خبری رزمایش الی بیت المقدس 5 که با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات در سالن جلسات ستاد سپاه استان سمنان اظهار داشت: غدیر یک فرهنگ و نمایش بزرگی از عظمت اسلام است و باید گفت عاشورا بخشی از غدیر و فرهنگ عاشورا بخشی از فرهنگ متعالی غدیر است.

وی در ادامه در خصوص رزمایش بزرگ الی بیت المقدس 5 در سمنان که در روزهای هفتم، هشتم و نهم مهرماه برگزار می شود؛ بیان داشت: این رزمایش به صورت متمرکز از لحاظ زمانی و مکانی است و در مرکز استان در منطقه عمومی سمنان در اردوگاه قدس برگزار می شود.

جانشین سپاه استان سمنان اظهار داشت: 36 گردان الی بیت المقدس در این رزمایش حضور دارند که 34 گردان از این تعداد به اجرای رزمایش در قالب سه تیپ بزرگ خواهند پرداخت.

هراسانیان افزود: تیپ یک اعم از سه گردان از ناحیه میامی و 6 گردان از بسیجیان دلاور ناحیه شاهرود و تیپ 2 اعم از پنج گردان از بسیجیان ناحیه دامغان، دو گردان از بسیجیان شهرستان گرمسار، دو گردان از آرادان و در تیپ سوم نیز 10 گردان در قالب گردانهای که از نواحی سمنان، مهدی شهر و سرخه و دو گردان کوثر خواهر از نواحی سمنان و سرخه اجرای رزمایش را بر عهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: 28 گردان الی بیت المقدس و سه گردان پشتیبانی، رزم و توپخانه و ادوات و گردان های امنیتی امام علی (ع) گردان هایی هستند که در این رزمایش بزرگ حضور دارند.

جانشین سپاه استان سمنان با اشاره به فراخوانی هایی که از ماه های گذشته به گردان های الی بیت المقدس سراسر استان شده است، گفت: در این رزمایش 10 هزار نفر از بسیجیان غیور و دلاور استان سمنان حضور دارند.

هراسانیان بیان داشت: تاکتیک ها در این رزمایش مبتنی بر تهدیدات استانی و کشوری است و رزمایشی واقعی مبتنی بر تهدیدات سطح استان و کشور است.

وی با اشاره به آمادگی صددرصد برای اجرای رزمایش بزرگ الی بیت المقدس 5 خاطرنشان کرد: دفاع دورادور، امداد و نجات، هلی برن و ضدهلی برن، دفاع پدافند و دفاع ثابت و متحرک را تمرین و این تاکتیکها را اجرا خواهیم کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید