۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:42
کد خبر : 8748188
۱۰:۰۵

۱۳۹۵/۰۶/۳۱

کاهش ۳۰۰ تومانی قیمت مرغ در بازار

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از کاهش ۳۰۰ تومانی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: نرخ این کالا در مراکز خرده فروشی به ۷۳۰۰ تومان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج، مهدی یوسف‌خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی از کاهش ۳۰۰ تومانی قیمت مرغ نسبت به روزهای ابتدایی هفته جاری خبر داد و اظهارداشت: نرخ مرغ آماده طبخ امروز چهارشنبه در مراکز خرده فروشی به ۷۳۰۰ تومان رسیده است.

 

وی نرخ مرغ زنده را در تهران و مازندران  ۴۸۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: نرخ مرغ آماده طبخ درعمده فروشی درب کشتارگاه ۶۴۵۰ تومان، توزیع درب واحدهای صنفی ۶۶۰۰ تومان و فروش درب واحدهای صنفی ۷۳۰۰ تومان است.


رئیس اتحادیه پرنده و ماهی اضافه کرد: قیمت هرکیلوگرم ران مرغ با کمر ۶۳۰۰ تومان و ران مرغ بدون کمر برابر با قیمت مرغ و ۷۳۰۰ تومان است.



به گفته یوسف‌خانی هرکیلوگرم  سینه بدون کتف ۱۳۵۰۰ و سینه با کتف نیز ۱۲۵۰۰ تومان به مشتریان عرضه می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید