۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:17
کد خبر : 8748546
۱۴:۰۹

۱۳۹۵/۰۶/۳۱
فرمانده تیپ 40 ارتش اردبیل:

هیچ کشوری جرات ندارد بر علیه ایران اقدام کند

اگر کشوری فکر تجاوز به ایران را داشته باشد بی‌شک از کرده خود پشیمان خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس رژه 31 شهریور همزمان با سراسر کشور در اردبیل اجرا شد.

فرمانده تیپ 40 ارتش اردبیل در مراسم رژه نیروهای مسلح اردبیل اظهار داشت: روز به روز به اقتدار و عظمت نیروهای مسلح در کشور افزوده می‌شود و هرکس در هر مقامی بخواهد توان نیروهای جمهوری اسلامی ایران را زیر سئوال ببرد، پاسخ دندان شکنی را از ما دریافت خواهد نمود.

وی ادامه داد: ما امروز با فناوری روز دنیا و با بهترین تجهیزات نظامی در برابر دشمنان آمادگی خود را اعلام می کنیم و هر دولت و کشوری بخواهد دست از پا خطا کند، به محض دریافت دستور از جانب مقام معظم رهبری، دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی را پشیمان خواهیم کرد.

امیر سرتیپ محمد مختاری‌فر با اشاره به اینکه نیروهای مسلح پشتوانه اصلی ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند٬ افزود: ما از نسل حسین بن علی (ع) و فرهنگ ایشانیم و مثل آنان اهل تجاوز و ظلم و ستم نیستیم، ولی اگر کشوری فکر تجاوز به ایران را داشته باشد بی‌شک از کرده خود پشیمان خواهد شد.

مختاری فر افزود: دشمن بداند که برای از بین بردن صهیونیست ها تنها اردبیل کافیست، چراکه در طول تاریخ ثابت کرده است مردان دلیری و غیورمندان همچون شهیدان باکری، خلبان جدی، بالازاده و... در راه دفاع از انقلاب مردانه جنگیدند و مردم اردبیل امروز نیز در برابر تجاوزگران حضور خواهند یافت.

فرمانده تیپ 40 ارتش اردبیل با اشاره به جنایت های آل سعود گفت: آل‌سعود به پشتوانه رژیم صهیونیستی و آمریکا مرتکب جنایات و غلط های زیادی در منطقه شده و با جنایت‌های خود امنیت کشورهای خاورمیانه را زیرسؤال برده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: نیروهای مسلح با پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری تا آخرین لحظه از کشورمان دفاع خواهند کرد و در برابر تجاوزگران مقابله به مثل خواهیم کرد.

سید فرزاد بلندی سادات، خبرنگار خبرگزاری بسیج استان اردبیل

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید