حجتالاسلام سیدنورالله افشار ظهر امروز در همایش گرامیداشت هفته دفاع مقدس با بیان اینکه بالاترین امکانات نظامی در هر عصر را باید در اختیار داشته باشیم، اظهار کرد: به دستور پیامبر اسلام ما متجاوز نیستیم اما در مقابل تجاوزگرانی که بخواهند به حریم امنیت و نظام ما تجاوز کنند قاطعانه پاسخ خواهیم داد.
امام جمعه چرام، اضافه کرد: در جنگهای صدر اسلام و در جنگ هشت ساله آنچه بزرگان ما توصیه میکردند، ابتدا ملاک اخلاق حتی در جنگ بود.
وی، تصریح کرد: امروزه کسانی که میگویند نیازی به توان نظامی نیست خوشبینانهترین حالت این است که بگوییم انسانهای ساده لوحی هستند، آنان اگر نمیتوانند خدمت کنند به هدف این مملکت و به بسیجیان، سپاه و سلحشوران سکوت کنند و با سخنانشان به مملکت خیانت نکنند.
افشار با ابراز تاسف از اینکه امروزه در دنیایی هستیم که گرگها حاکم هستند، گفت: سازمان ملل در اختیار قدرتهایی مانند آمریکاست، دشمن، دشمن بدعهدی است، ما ماجراهای اخیر را در لیبی و عراق دیدیم که مصداق سخنان ماست.
وی در بخش بعدی از سخنان خود با تاکید بر این مطلب که امروز برد موشکهای سپاه انقلابی پاسداران ما، 2 هزار کیلومتر و قابل ارتقاست، خاطرنشان کرد: فاصله هوایی ما با اسرائیل غاصب حقوق مسلمین در فلسطین، 1400 کیلومتر است.
افشار، ادامه داد: آنچه آمریکا را پای میز مذاکره آورد، توان دفاعی ما بود و آنچه آنها را در برجام پای میز نشاند، قدرت موشکی ما بود.
خطیب جمعه چرام با بیان اینکه کسانی که بخواهند چهره آمریکا را تطهیر کنند به آرمان شهدا و امام راحل خیانت کرده است، ابراز کرد: ماهیت نظام اسلامی با ماهیت نظام سلطه در تقابل بوده و نظام سلطه با جوان شیعه ما مخالف است.
وی، تصریح کرد: آنچه دشمن را در سوریه زمینگیر کرده، در واقع فداکاری مدافعان حرم و رزمندگان اسلام در آن منطقه است.
افشار با بیان اینکه توان نظامی ما متکی به قرآن است، خاطرنشان کرد: دشمن را باید به دید دشمنی نگاه کرد تا زمانی که با آرمانهای شهدا، امام شهدا و انقلاب اسلامی و رهبری در تضاد است.