۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
20:15
کد خبر : 8753410
۲۱:۰۴

۱۳۹۵/۰۷/۰۶

دیدار با هنرمند جانباز دفاع مقدس در شهرستان ری

خبرگزاری بسیج: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری همزمان با هفته دفاع مقدس با استاد اکبر کشاورز شیرازی، جانباز نویسنده و عکاس دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ سید محمد موسوی در این دیدار که   در منزل این هنرمند انجام شد، گفت: تلاش های استاد اکبر کشاورز شیرازی در خلق آثار هنری و عکس های به یاد ماندنی و تاریخی در سالهای متمادی از حضرت امام، مقام معظم رهبری، شهدای انقلاب و دفاع مقدس زینت بخش صفحات زرین تاریخ انقلاب اسلامی ایران بوده است  .

وی افزود: بازگویی وقایع و اتفاقات دفاع مقدس و انقلاب با زبان تاثیرگذار هنر به ویژه هنر عکاسی و فیلمسازی، یادگاری خوبی برای نسل حاضر و آینده انقلاب خواهد بود.

گفتنی است، استاد اکبر کشاورز شیرازی متولد 1333 در شهرری است که از آغاز جنگ و عملیات آزاد سازی خرمشهر تا پایان جنگ و عملیات مرصاد به مدت 81 ماه در جبهه های نبرد حضوری فعال داشته  و به درجه جانبازی نائل شده است.

 وی در این دیدار گفت: از سال 57 علاوه بر عکاسی از حضرت امام (ره) عکس و بیوگرافی رجال، افراد فرهیخته فرهنگستانها و شخصیت های سیاسی علمی و فرهنگی هنری و استادان بزرگ که بیشتر آنها فوت کرده اند را می گرفتم.   

وی افزود: تاکنون 15 جلد از کتابهایم به چاپ رسیده است و کارگردانی یک مجموعه هنری عرفانی بانام خرابه‌های عشق نیز انجام داده ام.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید