۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:09
کد خبر : 8753553
۰۹:۰۲

۱۳۹۵/۰۷/۰۷

کشف درمان کچلی در بیماران مبتلا به آلوپسی

دانشمندان موفق به کشف دارویی شدند که ریزش مو در بیماران مبتلا به آلوپسی را درمان می‌کند.

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، میرور نوشت، آلوپسی یک بیماری خود ایمنی است که باعث ریزش مو می‌شود.

دانشمندان با آزمایش این داروی جدید که ruxolitinib نام دارد روی افراد کچل پس از حدود 4 ماه رویش مجدد موها را مشاهده کردند.

آنها پس از مشاهده این نتایج امید دارند که از این دارو بتوان در درمان انواع دیگری از کچلی نیز استفاده کرد؛ نکته جالب توجه اینجاست که در پایان دوره درمان، میانگین رشد موهای این بیماران به 92 درصد رسید.

پیش از این، محققان دانشگاه کلمبیا سلولهای ایمنی خاص و مسیرهای سیگنالینگ التهابی غالب که مسئول حمله به فولیکول مو هستند را شناسایی کرده و آنها را در حالت خفته قرار دادند.

تحقیقات انجام شده بر روی فولیکول‌های موی انسان و موش‌ها نشان می‌دهد که داروهای خوراکی و موضعی که ادم کیناز (خانواده‌ای از آنزیمها) که به مهار کننده‌های JAK نیز معروف هستند رامهار کرده به فعالسازی این فولیکول‌های غیرفعال و خفته کمک می‌کنند.

محققان این کار را با مسدود کردن سیگنالینگ التهابی که باعث توقف رشد مو می‌شوند انجام دادند.

این خبر برای بیمارانی که با اثرات جسمی و روحی این بیماری خود ایمنی درگیر هستند بسیار خوشحال کننده است؛ آلوپسی آره آتا یا طاسی منطقه‌ای، دومین شکل رایج ریزش مو است که در هر سنی و هم در زنان و مردان رخ می‌دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید