۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
03:06
کد خبر : 8754882
۰۸:۲۸

۱۳۹۵/۰۷/۱۰
سردار آزادی:

یک میلیون دانش‌آموز از 10 مهر به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین از اعزام یک میلیون دانش‌آموز به مناطق عملیاتی در قالب کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی از 10 مهرماه خبر داد.
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، سردار عبدالرضا آزادی در حاشیه همایش مبلغین کاروان‌های راهیان نور  اظهار داشت: راهیان نور دانش‌آموزی در قالب قرارگاه مرکزی راهیان نور با همکاری وزارت آموزش و پرورش کار خود را آغاز کرده؛ که بر اساس این فعالیت یک میلیون دانش‌آموز کلاس‌های دهمی و یازدهمی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب اعزام خواهند شد.
وی با بیان اینکه اعزام دانش‌آموزان از 10 مهرماه از استان قم آغاز خواهد شد، گفت: با توجه به استقبال خوبی که از راهیان نور دانش‌آموزی به عمل آمده است، این طرح تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و حضور مبلغین و روحانیون، زیارت با معرفت را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم، و معارف جبهه به درستی به این قشر منتقل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید