۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
04:20
کد خبر : 8756583
۱۰:۵۱

۱۳۹۵/۰۷/۱۲
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا:

صرف عزاداری در محرم، راه به جایی نمی برد

خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا در جمع پایوران این سپاه با تسلیت فرارسیدن ماه محرم،گفت: ماه محرم تنها سینه زدن و عزاداری نیست، بلکه باید هدف و پیام قیام عاشورا برای ما روشن شود و صرف عزاداری بدون اینکه بدانیم برای چه عزاداری می کنیم، راه به جایی نمی برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام رجب احمدی ماه محرم را ماه فضیلت و رحمت دانست و افزود: این ماه از بزرگترین نعمت برای مسلمانان است چراکه در این ماه مومنان دوستی خود را نسبت به اهل بیت نشان می دهند.

وی خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) در نهضت عاشورا در برابر ظالمان مقاومت کرد و انقلاب اسلامی ما برگرفته از نهضت عاشورا است و دشمنان نیز از همین نهضت بیم داشته و می‌ترسند.

رجب احمدی، خاطرنشان کرد: ملت ایران باید با تبعیت از منویات و فرمایش های رهبری در خنثی‌سازی اهداف و ترفندهای پلید دشمنان، گام‌های مؤثری بردارند و ماه محرم فرصت بسیار خوبی برای احیای فرهنگ بصیرت و مقابله با نظام سلطه و استکبار جهانی و ایجاد وحدت است.

این مقام مسئول با اشاره به فضایل ماه محرم، اظهار داشت: مضامین کربلا پر از آموزه‌های دینی است و ما باید آیین های خود را بدون رواج خرافه و قمه زنی، برگزار کنیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا در پایان تصریح کرد: ماه محرم بهترین فرصت برای بصیرت‌افزایی جامعه، تبیین توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان و چگونگی مقابله با آنهاست که باید سیره نورانی ائمه معصومین(ع) و پیام نهضت حسینی را سرلوحه امور خود قرار دهیم.

وی ادامه داد: خودسازی، ایثارگری، نماز اول وقت، ادب، انسانیت و تقوا، مبارزه با ظلم و ستم،‌ امر به معروف و نهی از منکر و ... از جمله پیام‌های گرانقدر حماسه حسینی است که باید در این مفاهیم ارزنده تدبیر کرده و آن‌ها را در زندگی خود نهادینه کنیم.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید