۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:43
کد خبر : 8757062
۰۹:۲۰

۱۳۹۵/۰۷/۱۳
نماینده روسیه در سازمان ملل:

اگر دخالت نظامی روسیه در سوریه نبود داعش به دمشق می‎رسید

نماینده روسیه در سازمان ملل در یک نشست مطبوعاتی گفت که اگر دخالت نظامی این کشور در سوریه نبود داعش به شهر دمشق می ‎رسید.
به گزارش خبرگزاری بسیج، ویتالی چورکین دوشنبه شب طی سخنانی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: اگر دخالت نظامی روسیه در سوریه نبود داعش به دمشق می رسید.

وی با اشاره به اینکه امکان پذیرش اقدامات یکجانبه آمریکا در قبال سوریه وجود ندارد اظهار داشت: مسکو تاکنون نظری درباره طرح فرانسه درباره سوریه نداشته است.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: پس از توافق دوباره مسکو و واشنگتن امکان توقف اقدامات خصمانه وجود دارد.

چورکین با تاکید بر لزوم اجرای تحقیقات درباره حمله به کاروان کمک های بشردوستانه اظهار داشت: روسیه قرار است طرحی برای منع افراطی گری و تروریسم در اینترنت ارائه دهد.

وزارت خارجه سوریه روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که عملیات روسیه علیه تروریست‎های مستقر در سوریه به درخواست دمشق صورت گرفته است.

در این بیانیه آمده است که مشارکت روسیه در مبارزه با تروریسم در سوریه مشروع بوده و بر اساس قوانین بین المللی است.

در بیانیه وزارت خارجه سوریه آمده است که حمایت نظامی روسیه از سوریه در مبارزه با تروریسم، گروه های تروریستی را در تنگا قرار داده و تا حد امکان از گسترش تروریسم به کشورهای دیگر، پس از آنکه تهدید آمیز بودن آن برای امنیت، صلح و ثبات منطقه و جهان ثابت شده جلوگیری کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید