۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:06
کد خبر : 8757822
۱۰:۳۰

۱۳۹۵/۰۷/۱۴
در همایش مبلغان دینی تاکستان مطرح شد:

مبلغان دینی و مسئولان باید الگوی تربیتی جامعه باشند

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در همایش مبلغان دینی گفت: مبلغان دینی و مسئولان باید به گونه ای رفتار کنند که همه افراد جذب جامعه اسلامی شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، حجت الاسلام کریمی رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان‌ تاکستان در این همیش مبلغان دینی تاکستان گفت: مبلغان دین باید ضمن شناخت فرصتها، فرصت ساز هم باشند.
وی همچنین تبیین اندیشه های ناب پیامبر اسلام و معصومین را از جمله وظایف مبلغان دین بیان کرد.
حجت الاسلام کریمی ادامه داد: مبلغان باید حد اغراق و واقعیت را در بیان دین برای مردم مشخص کنند .
در ادامه طلاب و علمای حاضر در این همایش سوالاتی را از نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی پرسیدند و از وی خواستند رفع دغدغه های مردم را جزو اولویتهای کاری خود قرار دهد.
بهمن طاهرخانی نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی هم در این همایش گفت: نباید کاری کنیم مردم به مسئولین و علما بی اعتماد شوند، در این صورت به افرادی پناه می‌برند که از دین دور هستند .
طاهرخانی ادامه داد: امروز وظیفه اصلی همه ما به ویژه روحانیت بصیرت افزایی است .
وی با اشاره به واقعه کربلا ادامه داد: در کربلا همه می‌دانستند که امام حسین(ع) پاره جگر پیامبر است ولی به دلیل نبود بصیرت و به نام دین ایشان را سر بریدند.
نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی افزود: باید ایمان افراد جامعه به سمتی حرکت کند که با حداقل ها بتوانند با حداکثرها مقابله کنند .
در پایان این همایش مبلغان دین به مناطق مختلف برای تبلیغ اعزام شدند.

7001/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید