۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:24
کد خبر : 8759100
۱۱:۰۱

۱۳۹۵/۰۷/۱۷
رونامه الاخبار:

ائتلاف آمریکایی به دنبال تقسیم رود فرات است

روزنامه الاخبار در مطلبی نوشت که عملیات نیروهای آمریکایی در دیرالزور به منظور تضعیف حضور نظامی ارتش سوریه در این منطقه است.
به گزارش خبرگزاری بسیج، روزنامه لبنانی الاخبار به نقل از یک منبع آگاه نوشت: ائتلاف جهانی به فرماندهی آمریکا در تلاش است که رود فرات را از سمت مناطق الجزیره به ریف شرقی در مرزهای عراق و الشامیه به ریف غربی نزدیک به دمشق از یکدیگر تفکیک کند به نحوی که پیشروی داعش به سمت موصل محدود شود.

وی با اشاره به اینکه انهدام پل های النوام و الطریف در ریف غربی تنها در راستای منافع نیروهای تحت حمایت آمریکا در ریف رقه است تاکید کرد: این دست عملیات به منظور پایان دادن به حضور نظامی ارتش سوریه در دیرالزور است.

این منبع آگاه با بیان اینکه آمریکا از پیشروی داعش در منطقه الثرده در فرودگاه دیرالزور به عنوان اهرم فشار علیه ارتش سوریه استفاده می کند اظهار داشت: امکان اینکه نیروهای آمریکایی به صورت یکجانبه در این منطقه دست به عملیات بزنند وجود دارد.

وی همچنین انهدام یک پل در دیرالزور به دست نیروهای روس را در چارچوب مقابله با عملیات آمریکا دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید