به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان،حجت الاسلام ارزنده امام جمعه شهرستان الیگودرز در خطبه های نماز جمعه این هفته در مورد مشکلات و معضلاتی که فضای مجازی برای جامعه بوجود آورده گفت:متاسفانه فضای مجازی علاوه بر مباحث مفسده انگیز به محلی برای وارد نمودن اتهام به مردم و مسئولین تبدیل شده است و چندی پیش مطلب و عکسی در رابطه با عروسی فرزند یکی از مسئولین در فضای مجازی منتشر شد که مشخص شد که موضوع واقعیت ندارد .
وی افزود:موضوعاتی در رابطه با سرنوشت نامعلوم مقداری قیر سهمیه شهرداری در فضای مجازی مطرح و در پی آن اتهاماتی هم به دیگران وارد شده است.
ارزنده گفت: ما نباید در این باره قضاوت نماییم و مراجع ذیصلاح موضوع را بررسی و اگر خائن و یا خائنینی به مردم وجود دارد آنها را به مردم معرفی نمایند.
وی افزود:من در رابطه با این موضوع تحقیق نموده ام و گویا برخی در زمان مسئولیت خود مقداری قیر برده اند و فرو ختند که مسئولین باید بررسی نمایند اگر چیزی هست به مردم بگویند و اگر هم نیست باز هم به مردم بگویند.
امام جمعه الیگودرز گفت:متاسفانه در این کشور برخی مدیران بالایی به دنبال مخفی کردن موضوعات هستند.
وی افزود :در بحث حقوق های نجومی حضرت آقا بارها تاکید نمود که این مباحث باعث بدبینی مردم می شود و دولتی ها درصدد تطهیر آنها هستند.
حجت الاسلام ارزنده ضمن قدردانی از حضور مردم در مراسم عزاداری دهه محرم و تلاش حافظان امنیت در شهرستان گفت:نماز ظهر عاشورا از اهمیت بالایی برخوردار است که مورد بی توجهی برخی هیات ها قرار گرفت در حالی که امام به خاطر نماز شهید شد.