۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
08:59
کد خبر : 8763290
۰۹:۵۴

۱۳۹۵/۰۷/۲۷
امام جمعه اصلاندوز در همایش حجاب و عفاف؛

"چشم هم چشمی" از علل بدحجابی در جامعه است

به گزارش خبرگزاری بسیج از اصلاندوز به نقل ازارس تبار، حجت الاسلام "عظیم اسدزاده" در همایش حجاب و عفاف دبیرستان راه زینب (س) به عوامل بدحجابی در جامعه اشاره کرد و گفت:تمایلات درونی،خودنمایی،کمبود اخلاقی و دینی،چشم هم چشمی،تهاجم فرهنگی،عدم آشنایی با اهمیت حجاب،بی غیرتی مردان،عدم پایبندی به آداب اجتماعی از عوامل بدحجابی بشمار می روند.

وی به نقشه های شوم دشمنان و استکبار برای نهاد خانواده ایران اسلامی اشاره کرد و گفت:شکستن آموزش و پرورش با راههای مختلف،شکستن نظام الگوسازی و شکستن نهاد خانواده که بدحجابی هم از علل آن است از ارکانی هستند که استکبار همواره نسبت به تحقق آنها شبانه روزی تلاش می کند.

امام جمعه اصلاندوز خنثی سازی نقشه های پلید دشمنان را در گرو بصیرت و اگاهی زنان و دختران ایران اسلامی عنوان کرد و از دانش آموزان خواست سیره و روش حضرت زینب(س) و حضرت فاطمه زهرا(س) را نمونه و الگوی زندگانی خود قرار دهند.

امام جمعه اصلاندوز حجاب و عفاف را گوهر زنان و دختران دانست و تصریح کرد:خداوند حجاب و پوشش را برای زن مایه مصؤنیت از آفات و حفظ حریم قرار داده و پوشیدگی زنان در برابر نامحرم مایه اعتلای شخصیت آنان است.

به گزارش ارس تبار، همایش حجاب و عفاف با محوریت "نهضت ماه زنده ایم" با همکاری حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی ایمان و آموزش و پرورش و با حضور امام جمعه اصلاندوز،فرهنگیان و دانش آموزان دختر مدرسه راه زینب (س) برگزار شد.



 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید