۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
08:57
کد خبر : 8763537
۱۲:۱۵

۱۳۹۵/۰۷/۲۷

مراسم یادمان شهدای سرداران و شهدای بخش خضرآباد برگزار شد

یادمان سرداران و 30 شهید بخش خضرآباد با حضور جمعی از مسئولان استان و شهرستان اشکذر و خانواده‌های معظم شاهد در آستانه مقدس امام‌زاده سید کافی کافی آباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اشکذر: ماه محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر یادمان سرداران و ۳۰ شهید بخش خضرآباد با حضور ائمه جمعه اشکذر و خضرآباد سردار فرهنگ دوست، فرماندار اشکذر، مسئولان سپاه و بسیج اشکذر خانواده‌های معظم شاهد و قشرهای مختلف مردم در آستانه مقدس امام‌زاده سید کافی کافی آباد برگزار شد.

حجت‌الاسلام کارگر از سخنرانان مذهبی استان یزد سخنران این مراسم بود که در خصوص مقام و منزلت والای شهید و شهادت از دیدگاه اسلام مطالبی بیان کرد و افزود: ما در قبال شهیدان والامقامی که خون را اهدا کردند تاچشم طمع بیگانگان به این مرزوبوم دوخته نشود مسئولیم و باید ادامه‌دهندگان اهداف والای شهدای گران‌قدر باشیم.

برپایی نمایشگاه کتاب و پوستر، اجرای سرود و مداحی از دیگر برنامه‌های یادمان شهدای بخش خضرآباد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید