۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:20
کد خبر : 8764059
۱۲:۴۵

۱۳۹۵/۰۷/۲۸
«هوشیار زیباری» اعلام کرد

آخرین خبر از ابوبکر البغدادی

وزیر سابق مالی عراق و شخصیت سیاسی بارز منطقه کردستان با استناد به گزارش‌های اطلاعاتی و امنیتی اعلام کرد که ابوبکر البغدادی سرکرده داعش کماکان در موصل حضور دارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، با آغاز عملیات آزادسازی موصل از روز دوشنبه (26 مهر 1395) اخبار ضد و نقیضی از سرنوشت و محل حضور «ابوبکر البغدادی» سرکرده تکفیری‌های داعش منتشر شده است.

 

«هوشیار زیباری» وزیر خارجه و وزیر مالی سابق عراق و از مسئولان بارز کردستان، به خبرگزاری رویترز گفته است که البغدادی به همراه «فوزی علی» تکنسین ساخت بمب و مواد منفجره کماکان در موصل حضور دارد.

 

او گفت: عملیات موصل با همکاری خوب دولت عراق و نیروهای پیشمرگه، افراد داعش از 9 الی 10 روستا در شرق موصل بیرون رانده شده‌اند.

 

زیباری افزود: داعش در حالت مشوشی قرار دارد و انجام حملات از سمت غرب و شرق و شمال را پیش‌بینی می‌کند.

 

این شخصیت شناخته شده منطقه کردستان عراق ادامه داد: حمله به موضل هیچ گاه هیجان زده و با عجله نخواهد بود و باید در این مورد کاملا احتیاط کرد و عملیاتی است که برای همه طرف‌ها بسیار خطرناک است.

 

هوشیار زیباری همچنین درباره محل حضور البغدادی گفت: طبق گزارش‌های قابل اعتماد اطلاعاتی و امنیتی «ابوبرک البغدادی» رهبر داعش به همراه «علی فوزی» تکنسین ساخت بمب و مواد منفجره هنوز در شهر موصل هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید