۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
08:13
کد خبر : 8764530
۱۴:۱۸

۱۳۹۵/۰۷/۲۸
استاندار کردستان:

اشتباهات عمدی در سرشماری خیانت به کشور است

استاندار کردستان گفت: ماموران سرشماری آموزش‌های لازم را دیده‌اند که اگر در هنگام سرشماری اشتباهات عمدی داشته باشد به نوعی خیانت به کشور محسوب خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، عبدالمحمد زاهدی در آیین آغاز مرحله دوم سرشماری نفوس و مسکن که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه فرهنگیان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: امانتی که به دست ماموران سرشماری سپرده شده است متعلق به یک نسل و یا نسل آینده نیست بلکه به همه نسل‌ها تعلق دارد و روی زندگی تمام کسانی که در این استان به دنیا خواهند آمد و زندگی می‌کنند تاثیر خواهد گذاشت.

زاهدی به برنامه‌ریزی‌های آینده با استفاده از اطلاعات دریافتی از جمعیت یک منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه‌ریزی امری مستمر و متوالی بوده و اگر برنامه پنج ساله سوم به پایان رسید به طور کلی آن را نادیده بگیریم و به سراغ برنامه چهارم پنج ساله برویم بلکه برنامه‌ریزی‌هایمان را مبتنی بر برنامه‌های قبلی تنظیم خواهیم کرد و در امر سرشماری نیز برنامه‌ریزی‌ها نسبت به گذشته ارزیابی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مبنای مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در 10 سال آینده سرشماری است و اطلاعات بدست آمده در سرشماری‌های بعدی نیز مورد استفاده قرار گرفته و آمارگیران اطلاعات صحیح را گردآوری کنند.

به گفته زاهدی، هر اقدام مثبت و موفقیت‌آمیزی که در استان روی دهد تمامی مردم و همچنین ماموران آمارگیری در آن سهیم هستند و این یک مشارکت عظیم در امر اداره کشور خواهد بود.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه یکی از پایه‌های اشتغال استفاده از فناوری و اطلاعات است، خاطر نشان کرد: باید به کشور نشان دهیم که استان کردستان دارای توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بسیاری بوده و علی‌رغم کمبودها و نبود امکانات در حوزه الکترونیک سرآمد هستیم.

وی تصریح کرد: امیدواریم ماموران سرشماری نهایت امانت‌داری و صداقت را در این سرشماری داشته و در صورت ثبت‌نام افراد خانوار، از صحیح بودن پاسخ‌ها اطمینان پیدا کرده و دقت لازم را داشته باشند تا در آینده با مشکل رو به رو نشویم.

زاهدی با اشاره به این حرکت میدانی از سوی افراد آموزش دیده، اظهار داشت: با توجه به آموزش‌های لازم که به این افراد داده شده اگر در هنگام سرشماری اشتباهی صورت گیرد آن را بررسی و در رفع آن اقدام می‌شود ولی اگر اشتباهات عمدی باشد به نوعی خیانت به کشور محسوب خواهد شد.

وی افزود: باید اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها، صدا و سیما و دستگاه‌های فرهنگی از جمله دانشگاه‌ها و مدارس و سایر سازمان‌ها برای مرحله دوم سرشماری عمومی نفوس و مسکن به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.

استاندار کردستان در پایان خاطرنشان کرد: هر چه میزان سرشماری و اطلاعات آن دقیق‌تر باشد توان برنامه‌ریزی و آینده‌نگری استان بالا رفته و همه باید کمک کنیم کار سرشماری به موقع و با دقت پایان یابد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید