۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:25
کد خبر : 8767682
۰۸:۵۹

۱۳۹۵/۰۸/۰۵
بسیج دانشجویی پردیس شهید صدوقی کرمانشاه برگزار کرد؛

همایش « نهضت ما زنده ایم » با رویکرد رسالت اجتماعی زنان

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه همایش نهضت ما زنده ایم را با رویکرد رسالت اجتماعی زنان با حضور رضایی مدیریت خواهران بسیج دانشجویی استان کرمانشاه و جانجانی مسئول خواهران نهاد رهبری دانشگاه آزاد کرمانشاه و جمعی از دانشجو معلمان پردیس شهید صدوقی کرمانشاه برگزار کرد.
 به گزارش سرویس بسیج دانشجویی خبرگزاری بسیج،

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه همایش نهضت ما زنده ایم را با رویکرد رسالت اجتماعی زنان با حضور رضایی مدیریت خواهران بسیج دانشجویی استان کرمانشاه و جانجانی مسئول خواهران نهاد رهبری دانشگاه آزاد کرمانشاه و جمعی از دانشجو معلمان پردیس شهید صدوقی کرمانشاه برگزار کرد.

جانجانی مسئول خواهران نهاد رهبری دانشگاه آزاد کرمانشاه به بررسی تفاوت نقش زن و مرد و هم چنین رسالت واقعی زنان در اجتماع پرداخت و اظهار داشت: اسلام برای هر دو جنس زن و مرد جایگاه مشخصی تعیین کرده است که هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد و با توجه به این جایگاه هرکدام دارای نقش و وظیفه ی مشخصی هستند.

4b.jpg

جانجانی این نگاه را که مرد جنس برتر است  و زن برای برخورداری از وجهه و حقوق اجتماعی باید با انجام دادن اعمال و مشاغل مردانه خود را به مردان شبیه کند را نقد کرده و آن را برگرفته شده از آموزه های غربی دانست.
 

وی  مهمترین رسالت های زنان را نقش مادری و همسری عنوان کرد و افزود: زنان به فراخور شرایط  جامعه دارای وظایف اجتماعی هستند ولی منظور از فعالیت اجتماعی این نیست که بارتامین نیازهای اقتصادی خانواده را بر دوش زنان بگذاریم.


جانجانی درادامه به بررسی نقش اجتماعی حضرت خدیجه(س)،حضرت زهرا(س) و هم چنین حضرت زینب (س) در جوامع آن بزرگواران پرداخت.

9b.jpg

 مسئول خواهران نهاد رهبری در دانشگاه آزاد کرمانشاه با اشاره به حضور پررنگ حضرت خدیجه(س) در عرصه اقتصادی و هم چنین حمایت ایشان از اسلام و با اشاره به خطبه های قرائت شده توسط زینب کبری (س) در حمایت از واقعه کربلا، الگوی روشنی از حضور قدرتمند وعفیفانه زنان در اجتماع را برای دانشجویان بیان کرد.




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید