دراین مراسم مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات و ستاد اربعین با تسلیت ایام رسارت آل الله به حضار خیر مقدم گفت.
سید جعفر موسوی با ارائه گزارش اقدامات انجام شده گفت: امسال مردم ولایتمدار استان با برپایی موکب حضرت قمربنی هاشم علیه السلام در نجف و کربلا روزانه میزبان زائران اربعین حسینی می باشد.
وی به محل های استقرار موکب های استان در عراق اشاره کرد و افزود: موقعیت موکب حضرت قمربنی هاشم علیه السلام استان در نجف 285 و در کربلا شارع القبله الحسین علیه السلام می باشد.
موسوی ادامه داد:درنجف مردم عاشق اهلبیت عصمت وطهارت علیهم السلام استان در نجف با توزیع غذا و در کربلا با اسکان و توزیع غذا روزانه میزبان 7هزار رایز اربعین می باشند.
تلاوت آیات نورانی قرآن مجید،سخنرانی نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه شهرکرد ،استاندار، ارائه گزارش مرتضی سجادی از سفرهای انجام شده به نجف و کربلا اقدامات پیگیری شده ، پخش نماهنگ ومداحی از دیگر برنامه های این مراسم بود.