به گزارش خبرگزاری بسیج، هر ساله در مراسم اربعین یکی از مهمترین علایم راهنمایی بین جاده که مورد توجه زائران پیاده قرار میگیرد، تابلوهای شماره اعداد ستونهای مسیر نجف تا کربلاست.
این تابلوها که معمولاً راهنمای خوبی برای زائران هستند طی سالهای اخیر فرسوده شده بودند که امسال خادمان افتخاری سازمان حمل و نقل و ترافیک تهران در یک حرکت خودجوش، اقدام به نوسازی و تغییر آنها کردهاند.
این تابلوها که به شماره عمود بین راه معروف هستند، امسال بهتر قابل رویت و استفاده برای زائران هستند و مشکلات سال قبل از جمله دید نامناسب در شب را نخواهند داشت.
خادمان سازمان کنترل ترافیک شهر تهران علاوه بر نوسازی تابلوهای مسیر کربلا تا نجف، عکس 3 هزار شهید مدافع حرم از ملیتهای مختلف را هم در مسیر نجف تا کربلا نصب کردهاند که یادآور رشادتها و دلاوریهای مردان مسلمان در مبارزه با تروریستهای داعشی وابسته و آمریکا و صهیونیست است.
