
به گزارش خبرگزاری بسیج ازاستان سیستان وبلوچستان علی اکبر بزی در گفتگو با خبرنگار ما بیان داشت: سیزده آبان از جمله روزهای درخشانی که بر تارک مقدس تاریخ انقلاب اسلامی نورافشانی می کند می باشد و این روز نماد استقامت، ایستادگی، عزت طلبی و آزادی ملت ایران در برابر قیود و زنجیره های فولادی استکبار جهانی است.
وی افزود: در این روز بار دیگر با فریادهایمان با آرمان های شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و امام شهدا تجدید میثاق خواهیم کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان زابل با بیان اینکه، جوانان و نوجوانان امروز نیز باید رشادتهای هم سن و سالان خود را در دوران دفاع مقدس درک کنند تا بتوانند همانند شهدا نترس، شجاع و ایثارگر باشند خاطرنشان کرد: انتقال ارزش های هشت سال دفاع مقدس به نسل جوان یکی از رسالت های اداره اموزش و پرورش است.
بزی تصریح کرد: شهدا در دوران دفاع مقدس با گذشتن از جان خود اجازه ندادند که خاک وطن به دست دشمن بیفتد و امروز امنیت، سربلندی و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران، مرهون خون پاک هزاران شهید دوران دفاع مقدس است.
وی در پایان گفت: شهیدانی چون شهید فهمیده و شهید دانش اموز عالی به عنوان شهید شاخص سیستان و بلوچستان همواره الگویی بزرگ برای نسل آینده ساز و دانش آموزان در سنگر علم و فرهنگ هستند تا به وسیله سلاح علم و دانش و نیز با تکیه بر فرهنگ ایثار و شهادت راه این شهدا را ادامه دهند.