۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
18:38
کد خبر : 8771151
۱۷:۵۹

۱۳۹۵/۰۸/۱۱
فرمانده ناحیه مقاومت بروجرد:

اجرای رزمایش "مدافعان حرم" توسط 5 گردان در بروجرد

رزمایش شهدای مدافع حرم روز ۱۳ و۱۴ آبان ماه در مناطق عمومی بروجرد برگزار می شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بروجرد در گفتگو خبرنگار خبرگزاری بسیج از بروجرد لرستان، گفت:این رزمایش مشتمل از ۵ گردان بیت المقدس و کوثر می باشد که پیام آن دفاع از کوی و برزن و آموزش ها و پیاده سازی تاکتیک های امداد و نجات می باشد.
سرهنگ سوری افزود :در این رزمایش بسیجیان علاوه بر تاکتیک های امداد و نجات چند تاکتیک امنیتی و نظامی دیگر نظیر ایست بازرسی ،دفاع از مراکز حساس و مهم ،کمین و پدافند دورادور را به اجرا میگذارند.
وی هدف از اجرای این رزمایش را حفظ انسجام بسیجیان ،تقویت بنیه دفاعی و همچنین تمرینی است برای مواقع حساس و غیر قابل پیش بینی.
فرمانده ناحیه مقاومت بروجرد افزود:روز پنج شنبه و جمعه دو روز برگزاری این رزمایش است که قرار است در روز جمعه صبحگاه مشترکی باشورای تامین شهرستان و  مدیران دستگاه های اجرایی برگزار می گردد.
سوری گفت: از آنجا که آرمان والای بسیج استکبار ستیزی است،قرار است که قبل از شروع رزمایش همه ی بسیجیان بطورسازماندهی شده در راهپیمایی ۱۳ آبان ،صبح روز پنجشنبه حضور پیدا نمایند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید