به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میبد، همزمان با فرارسیدن روز مبارزه با استکبار و تسخیر لانه جاسوسی ایالات متحده آمریکا همایش جایگاه استکبارستیزی در جهاد کبیر با سخنرانی دکتر حسن عباسی در رضویه فیروزآباد برگزار شد.
دکتر حسن عباسی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دانش آموز و شهدای دانشجو که سیزده آبان را رقم زدند گفت:ما از ایالات متحده به عنوان مستکبر اصلی امروز عالم ، بارها رودست خوردیم و بارها نامردی و رفتار ناجوان مردانه دیدیم.
وی افزود:متاسفانه بعضی از جوانان ما فکر می کنند که چرا ما باید آمریکا را مستکبر بدانیم؟ چرا ما نباید با آمریکا رابطه داشته باشیم؟
عباسی خاطر نشان کرد: ملت ایران بیش از یک صده از دست انگلیس ، روسیه ، فرانسه و آمریکا زجر کشیده است و این ملت استقلال خودش را رقم زد و این استقلال گران تمام شده که چرا یک ملتی به روی پای خودش می ایستد و از این موضوع شاکی اند.
این مقام مسئول افزود: جوان ما تا نبیند در سرزمین خودش ، در شهر خودش ، چگونه بیگانه می آید و زور می گوید و چگونه دیدگاه هایش را تحمیل می کند شیرینی و حلاوت استقلال از استکبار جهانی را متوجه نمی شود.
دکتر حسن عباسی افزود:بزرگترین خطای جمهوری اسلامی از روز اول تا امروز این بوده است که به تربیت شدگان دانشگاه آمریکا در عرصه صنعت ، اقتصاد ، تکنولوژی و سیاست خارجی میدان داده است و این ها چون نان آن جامعه را خورده بودند و مدرک آن دانشگاه ها را گرفته بودند حاضر نبودند علیه غرب عمل کنند و یکی از این تربیت شدگان رسما اعلام کرد و گفت:من از کلمه دشمن درباره آمریکا استفاده نمی کنم.
وی خاطر نشان کرد:چطور کسی در حکومت جمهوری اسلامی می تواند وزیر شود و آمریکا را دشمن نداند!کسی که تربیت شده دانشگاه آمریکا باشد.
عباسی افزود: محبوبیت در جامعه ایرانی کسی است که مذاکره می کند و با شیطان لبخند می زند یا کسی که مجاهدان را در مبارزه با داعش در عرصه دفاع از حرم حضرت زینب (س) فرماندهی می کند؟
عباسی تصریح کرد: امروز جامعه ما دید و متوجه شد همان حرفی که رهبر انقلاب در مشهد روز عید سال 92 فرمود:بروید مذاکره کنید ولی من خوشبین نیستم چه شده است که دیگر آن لبخند های طلایی که آن دوران بر لب آقایان مذاکره کننده بود الان نیست مگر آن روز فریاد نزدیم که تحریم بیش از 5 درصد بر اقتصاد ما تاثیر ندارد و چرا حاضر نبودید نظرات کارشناسی را جدی بگیرید.
وی افزود:هر توهینی را که دلتان خواست از تریبون های رسمی حکومت به منتقدین وارد کردید بیش از 48 توهین مستقیم.
عباسی در پایان یاد و خاطره شهدای دانشجو خط امام که سفارت فساد آمریکا را تعطیل کردند و یاد و خاطره دانش آموزانی که آن روز شهید شدند گرامی داشت و گفت: با خدا پیمان می بندیم که تا جان در بدن داریم فقط برای تو مقام کبریایی قائلیم و ما به هیچ مستکبر و متکبی در عالم از فرعونیان و نمرودیان تا اوباما و دیگران گردن خم نمی کنیم.
دکتر حسن عباسی/همایش جایگاه استکبارستیزی در جهاد کبیر شهرستان میبد